Basilicum omelet met geitenkaas - Charlie's Kitchen

Basilicum omelet met geitenkaas

omelet

Het recept van deze heerlijke basilicum omelet met geitenkaas hing aan mijn visionboard die ik een jaar geleden maakte. Ik ging een middag op de grond zitten in mijn kamer boven, nam alle tijdschriften mee die ik kon vinden en was de hele middag bezig met plakken en knippen. Mooie foto’s, lekkere recepten en goede, inspirerende artikelen. Van zo’n knutselmiddag krijg ik weer veel energie en vooral heel veel nieuwe ideeën, die ik dan graag weer met jullie deel.

Dus als ik zo nu en dan vastloop, zoek ik mijn visionboard op en vind ik weer nieuwe inspiratie. Zo dus ook deze basilicum omelet met geitenkaas die ik maakt voor mijn vriendin Lizzy.

img_0404

Heerlijk een middag samen koken, foto’s maken, kletsen en het eindresultaat daarna lekker samen opeten. Ik kan hier zo van genieten, ik kan dit gewoon elke dag doen maar dan moet ik wel blijven sporten, anders groei ik dicht haha.

omelet

Basilicum omelet met geitenkaas

Wat heb je nodig:
(voor 4 personen)

 • 6 grote eieren
 • 2 handjes verse basilicum
 • 1 handje bieslook
 • 1 el citroensap
 • 75 gram geitenkaas (of feta)
 • 1 el citroenrasp
 1. Klop de eieren los in een kom.
 2. Snijd de basilicum en bieslook helemaal fijn en voeg deze, samen met de citroensap, citroenrasp, en een snufje zout aan de losgeklopte eieren toe.
 3. Verhit de boter in een koekenpan met een dikke bodem en bak hierin 3 dunne omeletten.
 4. Laat de omeletten goed afkoelen en beleg ze met de geitenkaas.
 5. Rol ze strak op in aluminiumfolie en laat zeker 2 uur in de koelkast liggen.
 6. Rol ze uit of snijd ze in kleine rolletjes.

omelet

De basilicum omeletrolletjes zijn super leuk om te serveren op een borrel of verjaardag! Maar ook prima om mee te nemen naar het werk.

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: Nog iets anders proberen? Deze frittata met zoete aardappel is ook ontzettend lekker, het recept vind je hier!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches