Op een mooie nazomerse dag heeft Kirsten (lees hier “even voorstellen Kirsten“) met een vriendin afgesproken in Amersfoort om te gaan lunchen.

En die dag bleek het zulk mooi weer te zijn, dat ze lekker op het terras konden genieten. En dat in november, wat een mazzel hadden de meiden!

Het gezellige Amersfoort

Midden op een gezellig plein kun je het Barista café vinden. Barista betekent kunstenaar en chefkok van de Italiaanse koffiekeuken. Het is dan ook niet zo gek dat je hier ontzettend veel soorten koffie kunt krijgen. Het doel van het café is om een verwenmomentje voor jezelf in te plannen. En gelukkig kan dat bij dit café de hele dag. Op de menukaart staan veel gerechten voor zowel de kleine als de grote eter. Denk hierbij aan vers gebak, sandwiches en borrelhapjes.

Die kleine Kirsten houdt net zoals ik enorm van genieten. Ze koos hier voor de mega sandwich met zalm, hoe lekker ziet dat er uit? Dit werd geserveerd met chips en een goddelijk sausje als ik haar moet geloven. En als zij geen kind is van mij haha… kijk die groene smoothie. Topper!

A smoothie a day keeps the docter away

Ontzettend lekker eten en tenminste flinke borden waar je vol van zit. Het leuke is dat dit café niet alleen in Amersfoort zit ,  maar je kunt ze ook vinden in onder andere Alkmaar, Almere, Den Haag, Haarlem en Zwolle. Nog meer kans om iets lekkers te scoren, ga jij ook een keer langs?

Amersfoort Barista Cafe

Cafe Barista
Hof 29
3811 CK Amersfoort

Liefs,

Charlie &  Kirsten

P.S.: Ben je wel eens geweest bij  Mook Pancakes in Amsterdam (klik hier)?