Charlie's hotspot: Baker & Moore Rotterdam - Charlie's Kitchen

Charlie’s hotspot: Baker & Moore Rotterdam

Baker & Moore Rotterdam, een hippe tent, enthousiast personeel en een lekkere sfeer. Deze toko verdient dan ook zeker zijn plek in Charlie’s lijst met hotspots en bij een bezoek aan Rotterdam mag je deze niet missen in jouw planning!

Baker & Moore in Rotterdam nodigde mij vorig jaar al uit voor een High Tea samen met twee vriendinnen. Heel vervelend, lekker eten en kunnen bijkletsen. Nu kwam het ook goed uit, want Baker & Moore stond al heel lang op het lijstje om te testen voor Charlie’s hotspot lijst. Paul & Eline hebben deze tent met liefde en passie opgezet en dat zie en voel je meteen.

Baker & Moore

Ze bieden prachtige echte, maar vooral eerlijke producten aan die ze met liefde voor je klaarmaken. Of je mag zelf een combinatie maken! Hoe tof is dat? Dat deed ik natuurlijk lekker niet, ik ben gaan zitten en dacht kom maar op met al dat lekkers. Een high tea, ooit wel eens gehad?

baker and moore

Bij een high tea drink je thee met vrienden of familie en geniet je van verschillende lekkere luxe zoete en hartige lekkernijen. Wij gingen voor de high tea special. Een high tea zonder scones en clotted cream? Ondenkbaar! Maar vlak andere hapjes niet uit, die zijn minstens net zo belangrijk.

baker and moore

Ik vond de inrichting ook echt super leuk, een goed terras voor de deur, een mooie lange tafel voor groepen en met het trappetje naar boven voor wat romantische tafeltjes of een soort koffiehoekje.

baker and moore

Happy birthday

Toen ik dan ook besloot een verjaardagsontbijtfeestje te organiseren dacht ik meteen aan Baker & Moore. Een feestelijke tafel vol lekkere broodjes en verse koffie en uiteraard mocht de taart niet ontbreken. Wie deze cookie-dough taart elke dag naar Charlie brengt is een HELD!

Waar kun je ze vinden?

Baker & Moore
Westblaak 147
Rotterdam

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

3 reacties op “Charlie’s hotspot: Baker & Moore Rotterdam”

  1. Pingback: Leuke Dingen #17 - Charlie's Kitchen

  2. Pingback: Leuke Dingen #19 - Charlie's Kitchen

  3. Pingback: Leuke Dingen #20 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches