Baker & Moore Rotterdam, een hippe tent, enthousiast personeel en een lekkere sfeer. Deze toko verdient dan ook zeker zijn plek in Charlie’s lijst met hotspots en bij een bezoek aan Rotterdam mag je deze niet missen in jouw planning!

Baker & Moore in Rotterdam nodigde mij vorig jaar al uit voor een High Tea samen met twee vriendinnen. Heel vervelend, lekker eten en kunnen bijkletsen. Nu kwam het ook goed uit, want Baker & Moore stond al heel lang op het lijstje om te testen voor Charlie’s hotspot lijst. Paul & Eline hebben deze tent met liefde en passie opgezet en dat zie en voel je meteen.

Baker & Moore

Ze bieden prachtige echte, maar vooral eerlijke producten aan die ze met liefde voor je klaarmaken. Of je mag zelf een combinatie maken! Hoe tof is dat? Dat deed ik natuurlijk lekker niet, ik ben gaan zitten en dacht kom maar op met al dat lekkers. Een high tea, ooit wel eens gehad?

baker and moore

Bij een high tea drink je thee met vrienden of familie en geniet je van verschillende lekkere luxe zoete en hartige lekkernijen. Wij gingen voor de high tea special. Een high tea zonder scones en clotted cream? Ondenkbaar! Maar vlak andere hapjes niet uit, die zijn minstens net zo belangrijk.

baker and moore

Ik vond de inrichting ook echt super leuk, een goed terras voor de deur, een mooie lange tafel voor groepen en met het trappetje naar boven voor wat romantische tafeltjes of een soort koffiehoekje.

baker and moore

Happy birthday

Toen ik dan ook besloot een verjaardagsontbijtfeestje te organiseren dacht ik meteen aan Baker & Moore. Een feestelijke tafel vol lekkere broodjes en verse koffie en uiteraard mocht de taart niet ontbreken. Wie deze cookie-dough taart elke dag naar Charlie brengt is een HELD!

Waar kun je ze vinden?

Baker & Moore
Westblaak 147
Rotterdam

Liefs,
Charlie’s Kitchen