Avocado Nuggets van The Avocado Show

Wie had gedacht dat je zoveel met avocado’s kon maken? Wow! Nee, eerlijk gezegd kon ik wel wat zoete gerechten, guacamole of avocado als opvulling van een salade bedenken, maar de boys van The Avocado Show weten bijna ieder gerecht te laten draaien om avocado’s. Zowel vegetarisch, vegan als voor de vlees- en visliefhebber!

HI! IK BEN KIM

En ik speur in de stapels kookboeken die wekelijks uitkomen naar de leukste recepten en deel die natuurlijk met jullie. Deze keer heeft het hipste restaurant van Amsterdam een kookboek uitgebracht: The Avocado Show.

Je kunt er nog niet reserveren, dus iedere dag staan er lange rijen voor de deur om te kunnen genieten van de culinaire hoogstandjes en kunststukjes die ze maken met avocado. Voor die heerlijke gerechten kun je nu gelukkig ook in je eigen keuken terecht. Eigenaren Ron & Julien sloegen met foodkunstenares Colette van Fooddeco – die al eens eerder een specifiek avocado kookboek uitbracht – de handen ineen en kwamen met een babyroze pareltje op de proppen.

The Avocado Show, nuggets, avocado

Wat zijn de pareltjes?

De combinaties met ei gaan we hier in huis zeker maken en ook de guacamole is uiteraard goedgekeurd. Mocht ik vegan friends over de vloer krijgen, dan ren ik als eerste naar de winkel voor carrotdogs met avocado als vervangende bun. Hoewel ik niet de grootste avocado-liefhebber ben, loopt het water mij bij de meeste gerechten wel in de mond. Dat is vooral te danken aan de prachtige styling en fotografie van Colette!

Oordeel: The Avocado Show is geschikt voor iedereen die meer wil maken dan alleen een smoothie. De recepten zijn (vaak) makkelijk, maar verwacht niet het fotogenieke resultaat van de recepten. 😉

The Avocado Nuggets

Wat heb je nodig?
(voor 18 stuks)

 • 4 el amandelschaafsel
 • 1 avocado
 • sap van 1/4 limoen
 • 2 el gebakken uitjes
 • 4 el sesamzaad

Voor de dip:

 • 1 el mayonaise
 • 1 el mosterd
 • en 1 el honing
 1. Rooster het amandelschaafsel goudbruin in een droge koekenpan. Gooi het in een bakje en laat het afkoelen;
 2. Maak de dip door alles door elkaar te roeren;
 3. Pel de avocado, snijd deze door de helft en verwijder de pit. Snijd iedere helft in negen stukken;
 4. Smeer in met het limoensap;
 5. Meng de uitjes en het sesamzaad met het amandelschaafsel. Rol de stukjes avocado één voor één door het mengsel. Druk een beetje aan zodat het goed blijft zitten. Serveer direct met de dip.

Liefs,

#TEAMCHARLIE

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches