fbpx

Alan & Pim’s kiprestaurant

Jongens, als je echte kip wilt moet je hier naartoe! Potverdikkie zit ik dan met een buik alsof ik zwanger ben van een drieling op het bed in de hotelkamer deze blog uit te typen. Ik zal het even uitleggen… Weetje dat foodbloggen best eenzaam is? Ik bedenk thuis wat ik wil posten, bedenk de blogs en schrijf ze. Ik bedenk een recept, schrijf deze uit, doe boodschappen, maak het recept en begin een hele fotosessie bij mij thuis. Vervolgens typ ik alles uit, plan ik alles in en gaan we weer door. Allemaal alleen thuis, op zich heel relaxed lekker voor jezelf werken en zelf kunnen bepalen wat je wilt. Maar mijn wereld is wel veel kleiner geworden. Ik ben gewoon heel veel thuis en ik heb een heerlijk huis maar soms wil ik heel graag even weg. Misschien ook omdat ik al 3 jaar geen vakantie heb gehad… Dus besloten mijn vriend en ik spontaan na mijn dienst zaterdag naar Rotterdam te gaan, lastminute hotel in de stad met ontbijt uiteraard.  Nu volg ik Alan & Pim’s al heel lang door mijn vriendinnetje Michelle dus het kon niet missen dat ik eindelijk wilde eten in het restaurant die de mooiste kippetjes plaatst op Instagram!

kip

Alan en Pim’s is een onwijs gezellig restaurant in de Rotterdamse Wijnhaven, als je door de straat loopt komen de aroma’s al op je af. Mijn smaakpapillen stonden meteen op scherp en we kozen een mooi tafeltje op een romantisch plekje. Het concept is ontzettend eenvoudig het gaat gewoon om (zoals ze zelf zeggen) “belachelijk” lekkere kip of het nu een halve, hele of burger is! Specialiteiten zijn de Hele en Halve Kip in de smaken Naturel, Provençaals, Bitter Sweet BBQ of Thais. We begonnen lekker met een zomerse speciaal bier van Herman den Blijker, heerlijk fris van smaak en echt wat ik nodig had na een dag hard werken. Yes mensen, ik ben dol op koud bier. 

kip

Voordat ik überhaupt wat had gegeten was ik al helemaal enthousiast, wie mij kent weet dat daar niet zo heel veel voor nodig is. Ik liep druk door het restaurant om foto’s te maken en ging gewoon even bij de keuken staan, “hallo” mag ik even foto’s maken?

kip

Wij namen als voorgerecht de kipcombo, brood met kippeling. Heerlijk crispy en verrassend lekker met een frisse twist van citroen.

kip

Ik nam als hoofdgerecht de Bitter Sweet BBQ met popcorn, wie had dat gedacht…. TE LEKKER DIT!

kip

Krijgen jullie al zin in kippetje?

kip

Kom trouwens wel op tijd anders heb je kans dat je aan de bar moet wachten met vele anderen, wat ook helemaal geen straf is want ik zag iedereen met zo’n grote bol zitten. Zo nieuwsgierig als ik ben vroeg ik Amber het meisje die ons bediende wat dat was. Amber heeft een gave, zij kan je zo kleurrijk vertellen over gin tonic dat je nooit meer anders wil.

kip

kip

Ik had nog een klein gaatje over voor een dessert…

Maar zonder dollen, een ontzettend leuke avond gehad met waanzinnig lekker eten. Hier moest ik gewoon over schrijven, dus daar zit ik dan nu in mijn hotelkamer op bed met mijn laptop op schoot. Ben je in Rotterdam? Kippie scoren bij Alan en Pim’s!

Liefs,
Charlie

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 gedachtes op “Alan & Pim’s kiprestaurant”

  1. Pingback: Hugh Rotterdam - Charlie's Kitchen

  2. Pingback: Picknick Rotterdam - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches