Al Ninèn Amsterdam - Charlie's Kitchen

Al Ninèn Amsterdam

al Ninèn

Vandaag kwam ik terecht bij Al Ninèn, traditioneel en verrassend Italiaans! Sinds ik niet meer in Amsterdam werk mis ik de stad enorm, de drukte, de toeristen, de bootjes door de grachten en het slenteren door de kleine straatjes. Zo kom je in kleine straatjes of pleintjes altijd de leukste kleine tentjes tegen waar je nieuwsgierig van wordt. Zo liep ik in de Westerstraat en zag ik dit schattige winkelen’tje met enthousiaste luid pratende Italianen voor de deur. De eigenaar stapt meteen enthousiast op mij af en vraagt of die mij kan helpen, ik vertel hem dat ik word afgeleid door alle lekkere geuren die op mij af komen. Ik neem liever lekker wat te happen mee voor vanavond in de tuin dus besluit wat lossen dingen te  bestellen. Keus zat, van broodjes tot pasta tot een toetje.

Al Ninèn

Gelukkig had ik mijn camera mee op pad, altijd opzoek naar leuke nieuwtjes.

Al Ninèn

Ik werd meteen  op deze keuken, prachtig open en zo veel licht. Hier wil ik welke dag wel koken en foto’s maken 😀

Al Ninèn

De eigenaar stelde zich voor als Manuele en de rest van het personeel (vrienden/familie denk ik) kwamen er enthousiast bij staan. Manuele kwam 24 jaar geleden Nederland bezoeken en besloot zijn Italiaanse tradities met ons te delen, helaas zijn deze ingrediënten hier amper te verkrijgen dus halen ze veel uit het berggebied van Emiliana. Geen idee waar dat is maar hij vertelde met zoveel passie hierover dat ik vol aandacht heb staan luisteren. Heerlijk half Engels met een Italiaans accent, alsof ik op vakantie was. Aangezien we nu ook tropische temperaturen hebben hier in Nederland brak het zweet me uit haha.

Al ninen

Natuurlijk kon ik het niet laten dit ook te eten, het zag er allemaal zo fantastisch uit.

Al Ninèn

Ik kreeg het niet allemaal op maar ze waren zo aardig om het mee te geven in een bakje, lucky me!

Al Ninèn
Westerstraat 77

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Ontbijt

Appeltaart smoothie

Avondeten

Plaattaart met geitenkaas en tomaten

Avondeten

Taco cups met gehakt en kidneybonen

1 reactie op “Al Ninèn Amsterdam”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches