8 tips om jouw etentjes te overleven!

5 reacties

 1. Hé hoi! Leuk artikel! Ik heb ooit ergens eens gelezen om tijds het uit eten te kiezen voor 1 van de 3 BAD onderdelen: Bread, alcohol, dessert. Houd ik vaak in m’n achterhoofd als ik uit eten gaan.. niet dat ik me er dan ook altijd aan houdt

  1. Hoi Jo,

   Goeie tip!

   Liefs,
   Charlie

 2. Mijn man doet dat dus wel altijd, de hele dag zo goed als niks eten en krijgt vervolgens altijd spijt na wat hij weg gevreten heeft.. in zijn beleving zou hij hetzelfde eten als hij overdag wel gewoon at, volgens mij is dat onmogelijk.. Goed om te weten dat ik hem het goede advies gegeven heb! Volgende keer maar es proberen…

  1. Hoi Robin,

   Laat hem dit artikel lezen, wie weet neemt die toch wat tips mee?!

   Liefs,
   Charlie


Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

zestien + vijftien =