5 redenen waarom ik bloggen zo leuk vind - Charlie's Kitchen

5 redenen waarom ik bloggen zo leuk vind

Aangezien ik alweer 1,5 jaar aan het bloggen ben vond ik het leuk om mijn 5 redenen waarom ik bloggen zo leuk vind met jullie te delen.

Tegenwoordig wil iedereen bloggen. Daarnaast heeft bijna iedereen wel een social media account waarop ze hun hobby laten zien of een kijkje in hun eigen leven geven. Is dit nou een hype of een hobby?

bloggen

Waarom vind ik bloggen zo leuk?

Ik heb altijd al mensen willen inspireren en helpen. Mijn eerste bijbaantje was dan ook in een kleine sportschool in Landsmeer. Ik leerde hier veel over voeding en sporten. Ik stond aan de balie en vertelde mensen enthousiast over mijn eigen ervaringen. Hoe goed ik mij voelde na het veranderen van mijn eetpatroon, het meer gaan bewegen, maar ook over het pakken van mijn rustmomenten.

Ik vind het onwijs tof dat ik kan doen wat ik leuk vind! Dat is voornamelijk koken, het eten en schrijven daarover. En dat ik daar dan ook nog mensen mee kan inspireren zodat zij zich lekkerder in hun vel voelen, is echt fantastisch. We zijn niet alleen, iedereen heeft struggles en soms heb je gewoon net even die motivatie of inspiratie nodig

Office of the day

Met mijn laptop kan ik vanuit eigenlijk elke plek werken. Natuurlijk doe ik het koken en fotograferen thuis, maar als dat eenmaal allemaal op de camera staat kan ik verkassen naar een fijne werkplek. Soms is het thuis, op de bank, make-uploos in mijn huispak. Maar vaak ga ik de deur uit, zoek ik een leuke koffietent, bestel uiteraard ook een lekkere koffie en zoek een fijne plek waar ik gefocust kan werken. Het feit dat ik niet elke dag vastzit op een kantoor, tussen vier muren met vaak weinig daglicht en zuurstof, vind ik fantastisch.

Omring je met mensen die je energie geven

Door het leven als blogger kom ik vaak op events. Daar heb ik veel andere bloggers ontmoet en ik vind het dan ook zo fijn dat ik met sommige van hen een echte vriendschap heb opgebouwd. Je ontmoet mensen met hetzelfde werk, hobby en interesses. De hele dag lekker eten, foto’s maken en vloggen zonder dat de ander het vervelend vindt.

Ik vind rust in het schrijven over mijn leven

Eigenlijk heb ik nooit van schrijven gehouden en kon ik dat ook helemaal niet. Toen ik Charlie’s Kitchen begon waren het puur recepten, daarnaast wat kook- en eettips en later blogs over afvallen. Hoe verder ik kwam in mijn “blogcarrière”, hoe meer ik ging houden van schrijven. Ik word er rustig van, ik deel graag mijn ervaringen en hoop hiermee jullie te inspireren. Maar ook te laten zien dat niemand perfect is, iedereen maakt dingen mee en weet het soms gewoon echt even niet. Voor mij staat eerlijkheid voorop, dat maakt je kwetsbaar maar ook heel puur. Ik wil laten zien wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta.

Foodpost, events en natuurlijk geld

Op de events word je volledig in de watten gelegd. Een nieuw product wordt gelanceerd, je krijgt een te gekke goodiebag mee en als je mazzel hebt haal je hier een mooie campagne uit. Want het is waar, je kunt geld verdienen met bloggen en ik mag van geluk spreken dat ik daar éen van ben. In deze twee blogs leg ik je uit hoe dat werkt: “bloggen en geld verdienen” en “deel 2“. Daarnaast krijg ik regelmatig toffe pakketten thuis vol lekkere producten die ik dan weer kan gebruiken in de keuken.

En jullie maken het allemaal nog veel leuker

Jullie, lieve volgers, een vaste groep die elke keer weer mijn blogs lezen, recepten maken of één van mijn events bezoeken. De volgers die de moeite nemen om te reageren, lieve berichtjes achter te laten of een foto van het recept dat jullie hebben gemaakt. Dit is waar ik het allemaal voor doe, jullie enthousiast maken en inspireren. En dat is dus gewoon zo leuk aan bloggen!

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

3 reacties op “5 redenen waarom ik bloggen zo leuk vind”

  1. Avatar

    ey charlie,

    heel mooi geschreven !

    Warm,welkom, oprecht en vol echte gevoel en passie !

    veel liefs nordin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches