Het is al bijna weer zover, vaderdag. De een vind het commerciële shit en de ander begint al weken van te voren met een hele dag planning. Ik persoonlijk vind het altijd wel leuk, even wat leuks doen voor die lieve pa van je en wat maakt het uit dat het een speciale vaderdag is? Elk jaar probeer ik weer wat leuks te doen of een origineel kado te geven wat niet achter in de kast verdwijnt. Zo makkelijk is dat nog niet want kom op wees eens eerlijk we hebben allemaal al wat we echt nodig hebben en dagelijks gebruiken. Om jullie een beetje op weg te helpen deel ik mijn top 5 vaderdag cadeau’s voor dit jaar, nu maar hopen dat die mijn blog vandaag even niet leest haha

1) Een doos heerlijke gezonde fitbars van Orangefit zodat papa niet stiekem ongezond gaat snacken op het werk!

Vaderdag

2) Ik weet niet hoe het met jullie vaders zit? Maar de mijne heeft niet veel haar meer (sorry pa…) maar het beetje wat er nog zit heeft wel goede verzorging nodig! Deze biologische shampoo is perfect voor de oudere huid en kalmeert, zelf gebruikt ik de quinoa shampoo!

vaderdag

3) Ik ben fan van koken maar ik vind het leuk als mijn vader ook een beetje geïnspireerd word, hoe beter met het Papa Kazmi kookboek? De Pure Family, met Papa Kazmi als chef kok hebben een uniek concept op touw weten te zetten en ik ben oprecht fan. De Pakistaanse keuken gemengd met de Westerse (vandaar de naam Hills & Mills) samengebracht tot heerlijke, unieke én gezonde maaltijden.

vaderdag

4) Wil jij echt iets heel tofs en sportiefs doen? Geef je dan op om 19 juni samen met de vader te gaan suppen over de Zaan. Een super leuke ervaring met een healthy power snack, opgeven kan via IMove for Health!

Leuke dingen

5) Dit is zo leuk maar vooral zo lekker! Help jou vader op weg met het bakken van heerlijke cakes met deze banana bread to do box! En zorg dan wel dat je zelf gezellig koffie gaat drinken bij je pa want hier moet je een plak van proeven, of twee…

Ik denk dat jullie hier wel wat mee kunnen toch? En nee ik ben niet gesponserd, dit is oprecht mijn top 5 cadeau’s die ik super tof vind om te geven! Nu nog kiezen…

Liefs,
Charlie’s Kitchen