fbpx

4 tips om gemotiveerd jouw doel te bereiken

Anderhalf jaar geleden had ik een doel en begon ik met mijn website. In het begin vond ik het zo frustrerend om te zien hoe andere sites, die later gestart waren dan die van mij, toch sneller groeiden. Ik zette mezelf enorm onder druk, maar weet nu dat ik dat beter niet had kunnen doen.

Want uiteindelijk is niets wat het lijkt

Als het werken aan een doel frustrerend gaat worden, dan vind je het niet leuk meer. En als je iets niet leuk meer vindt, dan stop je er veel sneller mee. Het is dus belangrijk dat je je hier op tijd bewust van bent. Gelukkig deed ik dat en ben ik gestopt met steeds op mijn tijdlijn te kijken. Ik post wat ik wil posten en verlaat de social mediakanalen. Ik kan je vertellen, HEERLIJK!

4 tips om gemotiveerd je doel te bereiken

 • Zelfkennis, zelfvertrouwen en vooral ook zelfinzicht. Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter jij weet waar je goed in bent en wat je talenten zijn. Dan zal je zelfvertrouwen gaan groeien. Als je meer zelfvertrouwen hebt durf je meer. Dus investeer in jezelf en in je eigen ontwikkeling.
 • Geloof in jezelf, anders ga je stoppen met het najagen van je dromen. Het is een moeilijk punt, maar zeker niet onmogelijk. Zoals ik hiervoor al aangaf: blijf jezelf ontwikkelen en denk eens na over wat je visie is. Zelfvertrouwen is het vertrouwen dat je aan jezelf geeft, niet aan een ander!
 • Tijdens de workshop “Dromen najagen” kregen mijn deelnemers altijd een kaart mee met de volgende tekst: kleine stapjes brengen grote dingen. Begin met een visie, plan het proces en stel kleine doelen voor jezelf. Als je deze kleine doelen namelijk behaalt, ervaar je een succesgevoel. En dit succesgevoel geeft je energie en zelfvertrouwen. En waar zorgt zelfvertrouwen voor? Zelfvertrouwen gaat ervoor zorgen dat jij bij jouw uiteindelijke hoofddoel komt.
 • Jij hebt een doel, jij wilt iets behalen, dus wat anderen daarvan denken doet er niet toe. Hoe minder jij je druk maakt over wat anderen denken, hoe makkelijker jouw leven gaat worden. Durf jij stappen te zetten richting jouw droom? Durf jij uit je comfortzone te stappen? Of laat je je beperken door angst en onzekerheid? Bedenk dan wat je alternatief is: als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je steeds wat je altijd kreeg. Routine en sleur noemen ze dat en is dat wat je voor jezelf wilt?

doel

Geluk zit in jezelf, maar alleen jij kunt het eruit halen

Liefs,
Charlie

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
 • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
 • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
 • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?
 • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
 • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
 • rust
 • energie
 • balans
 • een gezonde relatie met eten
 • ritme
 • structuur
 • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
 • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
 • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
 • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
 • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
 • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
 • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
 • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
frittata
Avondeten

Zoete aardappel frittata met pit

Lunch

Poké bowl maar dan glutenvrij

Borreltijd

Gezonde chocoladetruffels met pompoen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform