4 tips om gemotiveerd jouw doel te bereiken - Charlie's Kitchen

4 tips om gemotiveerd jouw doel te bereiken

Anderhalf jaar geleden had ik een doel en begon ik met mijn website. In het begin vond ik het zo frustrerend om te zien hoe andere sites, die later gestart waren dan die van mij, toch sneller groeiden. Ik zette mezelf enorm onder druk, maar weet nu dat ik dat beter niet had kunnen doen.

Want uiteindelijk is niets wat het lijkt

Als het werken aan een doel frustrerend gaat worden, dan vind je het niet leuk meer. En als je iets niet leuk meer vindt, dan stop je er veel sneller mee. Het is dus belangrijk dat je je hier op tijd bewust van bent. Gelukkig deed ik dat en ben ik gestopt met steeds op mijn tijdlijn te kijken. Ik post wat ik wil posten en verlaat de social mediakanalen. Ik kan je vertellen, HEERLIJK!

4 tips om gemotiveerd je doel te bereiken

  • Zelfkennis, zelfvertrouwen en vooral ook zelfinzicht. Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter jij weet waar je goed in bent en wat je talenten zijn. Dan zal je zelfvertrouwen gaan groeien. Als je meer zelfvertrouwen hebt durf je meer. Dus investeer in jezelf en in je eigen ontwikkeling.
  • Geloof in jezelf, anders ga je stoppen met het najagen van je dromen. Het is een moeilijk punt, maar zeker niet onmogelijk. Zoals ik hiervoor al aangaf: blijf jezelf ontwikkelen en denk eens na over wat je visie is. Zelfvertrouwen is het vertrouwen dat je aan jezelf geeft, niet aan een ander!
  • Tijdens de workshop “Dromen najagen” kregen mijn deelnemers altijd een kaart mee met de volgende tekst: kleine stapjes brengen grote dingen. Begin met een visie, plan het proces en stel kleine doelen voor jezelf. Als je deze kleine doelen namelijk behaalt, ervaar je een succesgevoel. En dit succesgevoel geeft je energie en zelfvertrouwen. En waar zorgt zelfvertrouwen voor? Zelfvertrouwen gaat ervoor zorgen dat jij bij jouw uiteindelijke hoofddoel komt.
  • Jij hebt een doel, jij wilt iets behalen, dus wat anderen daarvan denken doet er niet toe. Hoe minder jij je druk maakt over wat anderen denken, hoe makkelijker jouw leven gaat worden. Durf jij stappen te zetten richting jouw droom? Durf jij uit je comfortzone te stappen? Of laat je je beperken door angst en onzekerheid? Bedenk dan wat je alternatief is: als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je steeds wat je altijd kreeg. Routine en sleur noemen ze dat en is dat wat je voor jezelf wilt?

doel

Geluk zit in jezelf, maar alleen jij kunt het eruit halen

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches