31 jaar met een rugzak vol lessen - Charlie's Kitchen

31 jaar met een rugzak vol lessen

Het is 28 mei 2018, mijn verjaardag en wel mijn 31ste verjaardag. 31, wat een leeftijd. Zo erg als ik het vorig jaar vond om 30 te worden, zo mooi vind ik het nu om 31 jaar te zijn. Dat is namelijk een prachtige leeftijd.

Ik weet nog zo goed dat ik vorig jaar een knalfeest gaf om mijn jaren 30 goed te beginnen. Na een relatiebreuk en weer terug te moeten naar mijn ouders, was ik toe aan een nieuwe positieve start.

Dit jaar was letterlijk vallen en opstaan. Een jaar waarin ik de helft van het jaar fysiek gestrekt lag, maar mentaal een enorme groei heb doorgemaakt. Het voornemen om alleen maar te feesten, me alleen nog te omringen met al mijn vrienden en keihard te knallen voor mijn zakelijke doelen viel al snel in het water. Ik trakteerde mijzelf op een retreat in Ibiza en vloog naar Parijs voor de Disney run en daarna ging het fout. Burnout (lees hier).

Ik weet nog zo goed dat mensen mij zoveel complimenten gaven over mijn figuur. Char, wat zie je er goed uit. Je bent nog nooit zo slank geweest. Maar zo voelde dat voor mij helemaal niet, ik wilde helemaal niet zo slank zijn. Was mijzelf kwijt. Had geen eetlust en leefde op koffie. Ik hield mijzelf voor de gek. Voelde me ongelukkig en naast de burnout kwam de psycholoog ook nog eens met de diagnose “lichte depressie”. (lees hier). Ik heb veel gehuild, gestreden, me eenzaam gevoeld en ben intens boos geweest op de wereld. Vrienden gingen en vrienden bleven. Weken, maanden gingen voorbij (lees hier).

Let it go…

Ik wil doorhoppen naar januari, ik kijk graag naar een mooie lessen en goede dingen. Ik kreeg eindelijk een eigen huisje en vond rust. Het passie vlammetje voor Charlie’s Kitchen ging weer langzaam aan. Ik vond liefde en wel van twee, hier vertel ik nog wel een keer over hihi. Langzaam begon alles stapje voor stapje weer de goede kant op te gaan. Ik nam me voor om dit jaar helemaal te gebruiken om mijzelf echt te leren kennen, tijd voor mijzelf te maken en voor wat ik wil, maar vooral: wat heb ik nodig?

Gelukkig heb ik jaren gespaard en kon ik mijzelf het mooiste kado ooit geven. Ik heb namelijk een eigen bedrijf dus krijg niet doorbetaald bij ziekte. Niet werken is geen geld.

31 jaar

Me-time

Elke dag gewoon doen waar ik zin in had en behoefte aan had. Ik geloof dat dingen met een reden gebeuren en dat de juiste dingen die je nodig hebt vanzelf op je pad komen. Van veel wandelen, tot slapen, lezen en veel, heel veel, afspreken met mensen die mij liefde, begrip, vertrouwen en energie gaven.

Deze energie bracht mij 2 maanden geleden back in business… Ik pakte het trainen weer langzaam op, mijn eetlust kwam terug en ik vond weer plezier in het leven en werk. Mijn creatief brein slaat (gelukkig) af en toe weer op hol en ik ben er weer klaar voor om heel veel mensen te helpen! Maar niet alleen de business ging beter, ook heb ik vanaf 1 juli dan eindelijk mijn eigen huisje in Wormerveer, met een fantastische keuken en immens grote tuin.

Vandaag ben ik 31 jaar geworden, de reis vanaf 30 was zwaar, vol emotie en hele diepe dalen. Maar hé, ik ben er nog. En weet je, 31 is het jaar dat ik mijzelf opnieuw ga uitvinden. Uitvinden en doen wat ik nodig heb en waar ik gelukkig van word.

31 jaar is fucking awesome!!!!

En dit mag gevierd worden, dus heb ik HEEL VEEL toffe cadeaus die jullie kunnen winnen! Meedoen is heel simpel, reageer hieronder met het nummer (of nummers) die je graag wilt winnen. Woensdag krijgen de winnaars een bericht van mij, dus houd je mailbox in de gaten. 

 1. Een geheel verzorgd pancakeontbijt voor twee bij mijn toppers van MOOK.
 2. Twee pizza’s inclusief een fles wijn bij Jamie Oliver.
 3.  Een chocolade-genietpakket van Verkade.
 4. Het prachtige, maar vooral lekkere boek van Zoet Recepten.
 5. Maar liefs 9 gezonde taartjes van Sue foods!

 

Liefs,
de Jarige Job

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

237 reacties op “31 jaar met een rugzak vol lessen”

 1. Avatar
  Jessie Scheele

  Van harte Charlie! En wat fijn om te lezen dat het weer beter met je gaat! Je verhaal s erg herkenbaar en heeft veel indruk op mij gemaakt. Een blijvende herinnering dat liefde voor jezelf zo belangrijk is.

  Ik vind het voor feestjes (en er is altijd reden voor een feestje) altijd erg leuk om iets te bakken. En altijd een sinner voor de liefhebbers en een meer verantwoorde optie voor wie dat wil. Daarom lijkt mij het boek van Zoet Recepten (4) erg leuk om te winnen. Een fijne verjaardag gewenst!

 2. Avatar

  Hieperdepiep hoera!!! Gefeliciteerd mooie vrouw, idd een jaar vol levenslessen die jou hebben gebroken maar ook hebben gemaakt je bent een echt voorbeeld van power! Een inspiratie voor velen keep up the Good work! Maar ook pas goed op jezelf! Ik zou heel blij en gelukkig worden van 3, 4 en 5 maar degene die vandaag alle cadeautjes verdiend ben jij!

 3. Avatar
  Marley Treling

  Happy B-Day nr 5 de taartjes van Sue lijken me heerlijk om ze allemaal eens te proeven zonder dat je je echt schuldig voelt over de hoeveelheid suikers die je neemt.

 4. Avatar

  Happy Birthday gorgeous strong inspiring woman! Ik heb je eerder al eens een berichtje gestuurd dat je zoo ontzettend trots mag zijn! Je energie, hoe je bent, zo puur, echt en fijn! I wish you all the luck in the world! Voor je het weet staat de Charlie 2.0 daar en leeft zij haar mooiste leven! Be proud!

  Mocht ik uitgekozen worden zou ik optie 1 heel leuk vinden als nieuwe challenge ( i’m winning my anorexia)! Maar iedereen verdiend het!
  Veel liefs

 5. Avatar

  Gefeliciteerd Charlie!
  Wat ben jij een ontzettend sterke en prachtige vrouw! Een inspiratie voor velen! Ik weet zeker dat jij veel mensen zal inspireren en motiveren en helpen! Ik hoop dat dit jaar je heel veel moois gaat brengen. You got this!!

  Fijne dag vandaag!

  En het lijkt me tof om nummer 4 of 5 te winnen!

  Liefs x

 6. Avatar

  Van harte gefeliciteerd! Wat een mooie blog weer!! Ik zou graag meedoen met winactie nummer 4 of 5. Niet voor mij maar mijn lieve moeder die ook eens wat vaker aan haar zelf mag denken en meer me time mag hebben. Zij is naast haar drukke werk en net een verhuizing achter de rug, nu ook bezig met afvallen. Daarom de gezonde kant van de winacties. Ik hoop haar hiermee een hart onder de riem te steken. Fijne verjaardag en kijk uit naar je volgende blog!

 7. Avatar
  Sacha van Nugteren

  Mijn moppie jarig yoehoee
  Het was me een jaartje wel, maar he je bent er nog en kijk eens waar je nu staat! Zo trots op jou, maar dat weet je wel.
  Mooi verhaal weer geschreven. En ik wil stiekem ook wel even meedoen met je win acties. Nr 1. Heerlijke MOOK pancake’s gaan er altijd wel in. Maar nr 2. Pizza en wijn van Jamie Oliver I Love It!!
  Dikke kus

 8. Avatar

  Lieve Charlie,
  Wat een stoer, eerlijk en open blog.
  Je straalt zo ontzettend veel kracht uit maar het is zo herkenbaar dat een stralende lach een hele hoop kan verbergen.
  Het afgelopen drie kwart jaar is ook voor mij een hel van een periode geweest. 30 jaar sucks!
  Inmiddels heb ik geleerd om te mogen genieten en erachter te komen wie ik nou eigenlijk zelf ben. Genieten van de kleinste mooie dingen is hierbij zo belangrijk. Het leven bestaat uit hollen en stilstaan maar soms is het zo nodig om wat vaker stil te staan en te beseffen wat je gelukkig maakt.
  Laten we van ons nieuwe levensjaar een feestje maken! Gelukkig mogen we zo vrij zijn om zelf de slingers op te hangen en het leven te vieren.

  De keuze uit jouw rijtje is moeilijk maar stiekem heb ik voorkeur voor 1 of 4. 🙂

  Geniet van deze stralende dag met iedereen die je lief is.
  Wees trots op wie je bent en let’s rock!

  Lieve groet, Manon

 9. Avatar

  Gefeliciteerd lieverd en wat is het leuk en interresant om je te volgen en je blijft me inspireren, ik herken me in zoveel dingen. Ik zou graag 3 4 of 5 willen winnen.

 10. Avatar

  Gefeliciteerd!! Op naar een jaar vol creatieve uitspattingen! Ik zou graag winactie 1 winnen, kan ik mn zusje meenemen voor een welverdiend relax ontbijt!!

 11. Avatar

  Gefeliciteerd!!!! Ik wilde me gister stiekem al bij je uitnodigen omdat je al die lekkere taartjes meenam uit Rotterdam ☺️! Als ik ze win ga ik ze ook zeker delen, omdat ik vind gedeelde pret is meer pret!!! Samen met anderen genieten vind ik zo fijn. Dus vandaag hang ik ook gewoon mijn eigen slingers op. Zoals ze bij koffietijd laatst zeiden ik feliciteer mezelf met het feit dat jij jarig bent (zoals tijdens verjaardagen altijd gedaan wordt: gefeliciteerd met je dochter, nichtje, je vriendin etc)! Geniet vandaag!!!!

 12. Avatar
  Cindy van Heems

  Happy bday! Wat fijn dat het nu beter gaat ook. Op naar een heel mooi jaar.
  Voor mij zeker keuze 1!

 13. Avatar

  Hallo Charlie,
  Van harte gefeliciteerd topper!! Hopelijk heb je een super dag en daar op volgend nog heel veel super jaren, vol gezondheid, balans, innerlijke rust en wijsheid. Hopelijk hou je het enthousiasme en het doorzettingsvermogen wat je ons meegeeft via social media.
  Ik zou graag mee doen met winactie 1, 2 en 5 ❤. Heerlijk die gebakjes van Sue, wil ze ook voor mijn verjaardag
  Veel liefs en fijne dag!

 14. Avatar

  Mooi deze reis naar jezelf Gefeliciteerd met je verjaardag en met de mooie inzichten! Ik doe graag mee voor nummer 1 of nummer 3 Liefs Lot

 15. Avatar

  Van harte gefeliciteerd!! En hele fijne mooie warmte dag gewenst. En wat zien die taartjes er heerlijk uit; ik heb eens een stukje mogen proeven bij een high tea. Maar ben ook benieuwd naar de rest. Dus ik wil mee doen voor de winactie voor nummer 5 of nummer 1.
  Ik heb al weken zin in pancakes, vorige week zou ik daar gaan lunchen maar het ging helaas niet door.

 16. Avatar

  Lieve Charlie’s Kitchen,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik vind het fijn om te lezen dat je de tijd voor jezelf hebt genomen en nu weer op de goede weg terug bent. Voor de winactie doe ik mee voor nummer 1, 3 en 5. Voor heerlijke q-time met mijn vriend ❤

 17. Avatar
  Tessa van Doorn

  Lieve Charlotte, super gefeliciteerd! Geniet van dit nieuwe jaar en dat het maar een positief jaar mag worden vol met liefde en geluk!

  Tuurlijk doe ik mee met de winactie! Nr 1 en 2 lijken mij geweldig!

 18. Avatar

  Wowie wat een mooi open en kwetsbaar verhaal lieve Charlie. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige leeftijd. Ik zeg al een tijdje dat ik bij Mook wil eten maar het komt er niet van haha dus ik ga zeker voor nummer 1!! Maar 2 zou ook super tof zijn. Hele fijne verjaardag. Liefs

 19. Avatar
  Michoe Emanuelson

  Nummer 2 of 4 zou super leuk zijn. Past in mijn afkicken-van-suiker-fase en de hoe-daarna-weer-verder-lifestyle. Op mijn 37e voor t eerst verpakking nageplozen en geschrokken van wat er in zit. Beter laat dan nooit

 20. Avatar
  Marije Leegwater

  Gefeliciteerd! Wat een mooi positieve verjaardagsblog. Heel fijne dag vandaag en vooral de komende 364 dagen op je 31e! ❤
  Ik doe graag mee voor nummer 1, 2, 3 of 5

 21. Avatar

  Lieve Charlotte, aller eerst… happy birthday!!! Wat een geweldige blog heb je weer geschreven. Ik heb zoveel bewondering voor jou. Je bent een voorbeeld voor elke vrouw. Afgelopen jaar heeft jou gemaakt tot wie je nu bent en daar mag je trots op zijn. Ga heerlijk genieten van deze mooie dag en laat je lekker verwennen. Mocht ik winnen dan ga ik voor 3 of 5. Dikke knuffel.

 22. Avatar

  Happy Birthday!!!!! Je bent alleen maar sterker geworden het afgelopen jaar dus cheers op je 31e bday! 🙂 En wat een leuke actie, ik heb al heel lang t boek zoet recepten (nr. 4 dus) op het oog maar heb er door een bevalling en drukte met mijn lieve zoon niet meer naar gekeken. Dus ik zou t heel gaaf vinden om dat boek te winnen, ben zelf ook bijna jarig dus zou een leuk cadeau zijn! 😉 Hele fijne feestdag verder, enjoy!!!! xoxo

 23. Avatar

  Ten eerst natuurlijk van ♡e gefeliciteerd met je 31e verjaardag. Want dat is waar het vandaag om gaat. Feest. Maar ook feest omdat je je energie weer terug vindt na een loeizwaar jaar. Respect hoe je hier mee bent omgegaan en hoe je dit met ons wilt en durft te delen. Ik wens je een hele fijne dag. En daar wil ik best een taartje van Sue foods op eten .

 24. Avatar

  Hiep hiep hoera! gefeliciteerd. Vandaag is mijn man ook jarig en dit zou ik graag met hem vieren met z’n favoriete Mook Pancakes!

 25. Avatar

  Ik vind het altijd knap dat je je gevoel zo kunt verwoorden. Ik heb ook geen al te best jaar gehad, nadat ik vorig jaar mijn tibiaplateau brak. Anderhalve week geleden hopelijk mijn laatste operatie gehad, maar ik herken veel in je verhalen. Ik lag plat door een breuk met 2 kleine kids, voor je koppie ook geen pretje. Dus ik zou graag mijn mannetje een keer meenemen, even quality time samen. Dus ik ga voor 1 of 2, al is de rest ook geen straf 😉 geniet nog van je verjaardag!

 26. Avatar

  Gefeliciteerd charlie
  Nummers 1,4 or 5 zou ik dolgraag winnen.
  Een heel fijn jaar toegewenst met veel geluk en gezondheid

 27. Avatar
  Kim Kouwenberg

  31! BAM! Dit jaar gáát fucking goed worden Charlie!
  Gefeliciteerd met je verjaardag!

  Dankjewel voor je persoonlijke verhaal, je raakt me keer op keer!
  Mede dankzij jou ga ik mijn wereld omdraaien, ík ben belangrijk, ík mag er zijn!

  Jij bent jarig en gaat trakteren, wat ontzettend lief!
  Ik werd heel blij van nr 4! Daar kan ik heel veel mensen blij mee maken, maar het meeste mezelf!

 28. Avatar

  Van hartelijke gefeliciteerd met je verjaardag! Dat vier ik graag met jou mee. Ik lust wel een taartjes en ga voor nummer 5, de gezonde taartjes van Sue Foods. Voel ik me ook een beetje jarig, hihi

 29. Avatar

  Allereerst van harte gefeliciteerd, Charlie! Wat knap dat jij jezelf zo bloot durft te geven. Het is fijn om te lezen dat je weer ‘back on track’ bent en blij bent met jezelf. Je volgens zijn ook blij met jou!

  Ik zou graag voor nummer 1 gaan, omdat ik het grootste pannenkoekenmonster ben dat ik zelf ken (tijdsns onze vakantie naar de VS vorig jaar heb ik 5x bij iHop gegeten… tot grote wanhoop van vriendlief die niet zo gek is op zoetigheid). Er was nog even sprake van dat we dit jaar weer naar de VS zouden gaan (ik kon de pancakes al ruiken), maar omdat wij dit jaar ook een huis gekocht hebben (ik weet nu precies hoe gelukkig jij je moet voelen!) gaat dat helaas niet door. Er staat wel al een tripje Amsterdam op de agenda in juni, dus het winnen van dit pannekoekenontbijt zou dat dagje uit helemaal perfect maken!

 30. Avatar

  Gefeliciteerd topper!
  Wat een respect heb ik voor jou, zo knap hoe je je er doorheen gevochten hebt. En kijk waar je nu staat. Vandaag lekker genieten en vieren meid.

  Het maakt mij niet uit welke ik mag winnen. Liefs, Marloes

 31. Avatar

  Allereerst wat een powervrouw ben jij, heel mooi geschreven! En natuurlijk van harte gefeliciteerd! Wat een mooie datum hè, 28 mei! Ik ben vandaag ook jarig #yayy!
  Dus ik doe graag mee aan de winactie voor nr 2 of 5 zou leuk zijn om hierdoor mn verjaardag nog wat extra te vieren.
  Geniet van je dag!

 32. Avatar
  Vic van der Poel

  Van harte Charlie! Nog steeds volg ik je met alle plezier! Geniet van vandaag en de mooie zonnige dag.

  Een vriendin van mij is begonnen met de overstap naar vegan en heeft een instagram hiervoor. Het lijkt mij erg leuk om de vegan taartjes (5) van SUE met haar voor haar instagram te proberen!
  Daarnaast zou ik prijs 1 & 2 ook zeker niet erg vinden.

  Liefs van mij!

 33. Avatar

  Gefeliciteerd !!
  Op naar een heel mooi jaar <3
  Wat leuk dat je je verjaardag zo met ons wil vieren en delen. Ik zou het boek (4) heel leuk vinden om te winnen, nieuwe inspiratie om te bakken met m'n kids. Verkade (3) is natuurlijk altijd goed toeven en naar de taartjes van Sue Foods (5) ben ik heel benieuwd 🙂

  Mooie dag gewenst!

  Liefs Harriette

 34. Avatar
  Samantha la Grange

  Gefeliciteerd!
  Ik zou ze eigenlijk allemaal wel willen winnen super leuk!
  Dus 1,2,3,4,5
  Ps. Je mag super trots zijn op jezelf!

 35. Avatar
  Judith bakker

  Hiep hiep hoera!!!!gefeliciteerd lieve Charlotte wat doe je het toch super allemaal!! Maak er een toffe leuke dag van en natuurlijk wat een leuke win actie doe graag mee alle prijzen zijn leuk vind zelf de nr 2,3 leuk maar dat zeg ik ze zijn allemaal leuk

 36. Avatar

  Wauw, wat een mooi verhaal. <3
  Je bent een voorbeeld voor velen.
  Van harte gefeliciteerd met je 31e verjaardag!
  Ik ga voor winactie 1. Ik zie zo vaak jaloersmakende foto's voorbij zie komen, dat ik er zelf ook graaag een keer heen zou willen!
  Geniet van jouw (zonnige) verjaardag vandaag!

 37. Avatar

  Gefeliciteerd Charlie! Heerlijke leeftijd is het, ik ben hem al gepasseerd namelijk 🙂
  Voor mij heel graag nummer 5 want ik reis een keer in de zoveel tijd speciaal naar Rotterdam voor SUE. Ben helemaal gek op haar taartjes.

 38. Avatar

  Van harte gefeliciteerd! Wat een mooie leeftijd en al zoveel bereikt! Geniet van deze mooie dag!
  Voor de winactie ga ik voor de nummers 2,3,4 of 5!
  Liefs Laura

 39. Avatar
  Bonnie Dekkers

  Lieve lieve Charlotte, happy birthday! Deze dag is je zo gegund. Vol liefde, energie, cadeaus en lekkers! Je zou mij onwijs blij maken met het kookboek, nummer 4. Ik ben dol op zoet en bakken, en maak hier graag mijn vrienden, familie en nieuwe collega’s blij mee! Geniet van je dag. X Bonnie

 40. Avatar

  Wauw Charlie.

  Jij bent altijd zo open en eerlijk.
  Een voorbeeld voor andere, jij laat zien dat je moet vechten. Vechten voor gezondheid en geluk.

  Ik wil jou een onwijs mooie verjaardag wensen.
  En dat nog meer dromen mogen uitkomen.

  Ik doe trouwens graag mee met de WINACTIE.
  En zou graag nummer 2 of 4 willen winnen.
  Met mijn vriend een pizza date houden of heerlijke zoete recepten maken.

  Fingerscrossed.

 41. Avatar
  Léonie Verbeem

  Happy b-day Char!

  Wat fijn dat je er zo op terug kan kijken en dat het je zoveel meer heeft doen inzien. Geniet van deze dag.

  Veel liefs Léonie.

  O en ik zou gaan voor nummer 4

 42. Avatar

  HAPPY Birthday! Maak er weer wat moois van dit jaar! Ik probeer je recepten altijd graag uit.

  Nummer 1 graag! Ben gek op Mook Pancakes 🙂

  Groetjes,
  Manon

 43. Avatar
  Claudia van Heck

  Nogmaals van harte proficiat met je verjaardag!!
  En wat een geweldige traktaties zeg 😉 wauwie!! Ik waag dolgraag een kansje!

  Nummer 2 lijkt me een heerlijk uitje voor mijn man & mij, dat zou echt helemaal fantastisch zijn!!
  Maar nummer 3 en 5 zijn natuurlijk ook waanzinnig feestelijk en te delen met het hele gezin 🙂 elk geschenk is een feestje natuurlijk, ik ga duimen hoor!

  Een hele fijne dag toegewenst vandaag!!!

 44. Avatar

  Lieve Charlotte!
  Ik ga voor pizza bij Jamie!! Maar dan zonder wijn.. of heerlijk pancakes met Mn man en zoontje bij MOOK!! Dikke birthday hug!! X Anouk

 45. Avatar

  Prachtig verhaal,Van harte gefeliciteerd! Vind het geweldig om te zien dat je zo straalt na alles wat je hebt meegemaakt, je bent echt een inspiratie voor mij! Met nummer 5 kan ik toch nog mooi jouw verjaardag meevieren thuis! Haha

  Geniet van je 31 jaartjes oud, ik hoop dat er nog vele moge volgen!

  Liefs,
  Sara

 46. Avatar
  Eva ter Maat

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Mooi dat je ons zo open en eerlijk ook mee hebt genomen in je strijd. En voor nu: op naar een ‘nieuw’ leven! Wees gezegend!
  (Cadeautje 3 of 4 spreekt mij wel aan)

 47. Avatar
  Kaatjes keuken

  Van harte gefeliciteerd. Maak er een hele mooie dag van. Ik zeg altijd elke leeftijd moet gevierd worden. Dat is er weer een.
  Hou so veel van jou eerlijkheid, openheid. Lees maar alte graag je berichten. Bij mij zijn veel dingen ook eyer opener. Ik ben 2009 heel erg ziek geweest was toen kiezen dood gaan of verder leven met een stoma. Vele knoppen omgezet heel postief door alles heen geen gekomen. Tot ik 2010 weer zware operatie onder ging is mijn maag gekatelt. Half jaar lang sonde voeding gehad. Ging er gewoon mee uit etc. Maar het verhaal eraan af ging is niet leuk. Randje van dood kwam te liggen wakker werd op de hartbewaking. Door verpleging mij fals beschuldigde. Dat ik gewoon niet wilden eten dat ik gewoon annorixa had. Duwde slang mijn strot in gebeurde meer verselelijke dingen. Ik weet nog wel moment dat daar ruimte lag zweven en gewoon afscheid lag te nemen en toen wakker werd op de hartbewaking. Ze hebben daar grote fouten gemaakt. Ben daar alles steeds het positieve altijd eruit blijven halen. Maar sinds jaar nu weer ziek ben. Kastje naar muur ben gesruurd ben ik mezelf nu wel verloren en het vertrouwen echt kwijt in de arsten. Ookal zit ik nu ondergoede handen. Angst is heel groot. Zit dit moment zwaar dal. Lees ik jou berichten door die positieve kracht. Ben ik weer uit dal klimmen met zij ups en downs. Vertrouwen zal altijd beschadigd blijven. Maar de weg naar beter worden gaat er komen. Ik ben en blijf een vechter. Dan jou verhalen te lezen geeft mij alleen maar meer kracht om door te gaan. Power women ben jij. Door jaren heen heb ik bucklist gemaakt wat ik nog graag wil in mijn leven doen of hebben. Nu heb jij 2 dingen daar van op je lijstje staan die ook ook op mijn buck lost staan.
  Dat is pizza eten in arhem bij jaimy Olivier. Dat zou fantich zijn als mijn wens nu al uit zal komen.
  En het kookboek van zoet recepten.

  Ik duim……
  Geniet van je dag.
  Ik zeg altijd een dag niet gelachen is dag niet geleefd Heel veel liefs

 48. Avatar

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! Geniet van je dag en wat een leuke traktaties!
  Ik ga voor 1,2,3 of 4! Zou heerlijk zijn om hier van te genieten samen met mijn vriend.

  Liefs,
  Mariska

 49. Avatar
  Judit van der linde

  Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag toegewenst!
  Ik ga voor nummers 3,4 en 5

 50. Avatar

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en hele mooie dag voor jou! Goed te lezen hoe je weg vooruit loopt. Ik loot graag mee voor 5!

 51. Avatar

  Gefeliciteerd met je 31E verjaardag! Geniet van alle lieve mensen, taartjes, cadeautjes en het zonnetje, natuurlijk! Ik zou voor 4 of 5 gaan!

 52. Avatar
  Dominique van Bochem

  Hieperdepiep hoera! Volgens mij is Mn reactie niet helemaal goed gegaan, dus doe het nog een keer. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik volg je al een hele tijd en vind het zo knap van je dat je zo open bent over je burn out. Ik herken heel veel uit je verhalen. Ik heb zelf een aantal jaar geleden een depressie gehad en toen Mn oma kwam te overlijden is deze depressie over gegaan in anorexia. Gelukkig is dat nu voorbij en kan ik daar nu over praten. Toen niet, dus onwijs knap dat jij dat wel kan. Ik ga nu veel bewuster om met voeding en vind het daarom ook zo leuk om alles van jou te lezen. En hoe leuk ook dat je in Wormerveer gaat wonen!! I love Wormerveer! Ik heb daar mijn hele jeugd gewoond. Vorig jaar zijn we verhuisd naar Wormer, ook heel leuk wonen! Lieve Charlie ik wens je voor de rest van 2018 heel vee verjaardagsliefde, geluk en gezondheid toe! Je kan trots op jezelf wezen. Hele fijne verjaardag toe gewenst, t is prachtig weer dus GENIET. En mocht ik winnen dan kies ik graag voor nummer 4, het boek met heerlijke recepten. Liefs Dominique

 53. Avatar

  Heel erg gefeliciteerd! Dat dit jaar maar veel goeds zal brengen, op alle gebieden 🙂 Ik zou het geweldig vinden op prijs 1,2,3 of 5 te winnen!

 54. Avatar

  Gefeliciteerd!!
  Neem al je ervaring mee en maak er dit jaar een top jaar voor jezelf van:)
  Voor de winactie ga ik voor 1, 3 en 5!

 55. Avatar

  Van harte! Vallen is niet fijn, maar opstaan voelt dan deste beter. En uit ervaring kan ik vertellen dat 31 jaar een mooie leeftijd is. Ik zou graag nummer 1 winnen om gezellig met vriendinnetje bij te kletsen onder genot van een pancake. Zij woont in Adam en ik in t noorden dus zien elkaar veel te weinig!

 56. Avatar
  Marijke Langenegger

  Yes, blij voor je, een fijn nieuw huisje! En nog een keer gefeliciteerd! Ik zou nr 5 of nr 1 graag winnen #genieten,
  Iieve groetjes Marijke

 57. Avatar

  Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Je bent een inspiratie voor velen, heel veel respect!

  Nummer 1 is wel heel leuk om te winnen aangezien we aankomend weekend in Amsterdam zijn.
  Samen met mijn wederhelft ontbijten bij MOOK voordat we naar flying dutch gaan of de dag erna

  Hele fijne verjaardag 🙂

 58. Avatar

  Lieve Charlie, van harte gefeliciteerd topper!
  Ik doe graag mee met winactie voor nummer 1 (want al té lang niet geweest) of nummer 2 (want pizza is life).
  Geniet van je dag!

 59. Avatar
  Rosalie Jasmijn

  Yeah, allereerst: having an amazingly birthday . Geniet van je omgeving en wees trots op alles wat je hebt bereikt.

  Superleuk, deze winactie. Ik ga voor 1, 4 & 5.

  Ga zo door met alle heerlijke recepten. Ik geniet er echt onwijs van. Liefs Rosalie Jasmijn

 60. Avatar

  Gefeliciteerd met je verjaardag !! Maak er een geweldige dag van !!
  Geweldige winactie , ik ga voor 2,3 en 5.
  Groetjes , Eva

 61. Avatar

  Mooie, sterke powervrouw, happy 31st! Fijn om te zien en te lezen dat je weer up up up gaat. De lessen zijn waardevol, maar de weg soms verdomd klote.
  Wat niet klote is, is een receptenboek om verantwoord te bakken 😉 Of het winnen van SUE gebakjes zodat ik mijn Vega Myra kan trakteren 😀

 62. Avatar

  Gefeliciteerd!! Wat een reis heb je doorgemaakt afgelopen jaar en fijn dat je nu weer een stuk beter in je vel zit! Je 32e levensjaar gaat ongetwijfeld een fantastisch jaar worden! Lekker knallen, maar vooral genieten!

 63. Avatar
  Helma Keijzer

  Happy birthday van gefeliciteerd.
  Wat een mooie dag om jarig te zijn!
  En een prachtige leeftijd.
  Ik zou graag mee doen voor prijs nummer 5!
  En deze graag uitdelen na de turnwedstrijd van mijn dochter. Als vrienden en familie komen kijken.
  Fijne dag.

 64. Avatar
  Bianca hemker

  Gefeliciteerd!!!
  Ik zou het liefst nummer 5 winnen want sue gebakjes zinn heerlijk alleen te ver voor mij om te halen.
  Maar ach de pancakes van mook jammie.
  Hele fijne dag.
  1&5.

 65. Avatar

  Van harte gefeliciteerd. Dat je maar een prachtige dag mag hebben vandaag, met lieve mensen om je heen. Aan het weer zal het niet liggen.
  Vandaag is ook mijn vriend jarig. Dus ik vier ook een feestje.
  Graag maak ik kan op nummer 3 het Verkade pakket. Kunnen mijn vriend en ik samen lekker smullen. Nummer 5 mag trouwens ook.

  Nog vele gelukkige jaren toegewenst,
  Renske

 66. Avatar

  Nog van harte gefeliciteerd Charlie, wat fijn om te lezen dat het nu steeds beter met je gaat!

  Eind juni heb ik een dagje quality time in Amsterdam gepland zijn samen met mijn vriend. Wat zou deze dag nou compleet maken? Pancakes van Mook (nummer 1!!!!). Ik word ook heel blij van 2 en 5. Ook van 3 en 4 trouwens haha, eten is altijd goed. Duimen!

 67. Avatar
  Fiona volwater

  Gefeliciteerd!! Je bent echt een doorzetter!! Succes dit jaar en vol positiviteit en goede gezondheid op naar de 32!!
  3 4 of 5 lijkt me leuk om te winnen!
  Groetjes fiona

 68. Avatar

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!

  Ik ga voor 3 een chocolade geniet pakket van Verkade voor mijn serie/film avonden met vriendinnen

  Geniet van je verjaardag!!♥️

 69. Avatar
  Verena koning

  Als eerste natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag. Ik ga graag voor nummer 5 ze zien er geweldig uit hopen dat ze ook zo smaken!!
  Gr Verena

  1. Avatar

   Nog even er achteraan zie ook dat de taartjes glutenvrij zijn. Er zit nu al een stuiterende dochter naast mij ha ha

 70. Avatar

  Lieve Charlie, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat fijn om te horen dat je je nu weer zo goed voelt! Dankjewel voor het delen van je ervaringen en alles wat jóuw verhaal vormt. Ik hoop dat dit een spetterend jaar voor je wordt, want je verdient het!

  Het lijkt mij heel leuk om nummer 1 of nummer 5 te winnen!

  Fijne dag verder vandaag! Liefs!

 71. Avatar

  Gefeliciteerd! En wat leuk dat je trakteert op cadeautjes. Als ik win zou ik graag 3 of 5 willen winnen om te delen met vrienden of nummer 4 om nog veel vaker vriendinnen te kunnen trakteren.

 72. Avatar

  Gefeliciteerd met je 31e verjaardag! Wat een mooi geschreven blog. Ik ga voor nummer 2 en 4. Fijne dag! Groetjes Roos

 73. Avatar

  Mooie persoonlijke blog! Ik ga zelf door zo’n ontdekkingstijd en ik vind het mooi om te zien, maar eigenlijk lezen, hoe je ermee omgaat. I like nr 2 or 1! Liefs, Irina

 74. Avatar

  Gefeliciteerd met je verjaardag! 31 is inderdaad een prachtige leeftijd, maar dat is iedere leeftijd eigenlijk wel… 🙂

  Wat een mooie winactie. Ik zou graag optie 1 willen winnen om dan lekker met mijn zusje te gaan genieten van pancakes. Daar is zij helemaal dol op (en ik ook).

 75. Avatar

  Ik zou 2 of 3 heel fijn vinden om samen met mijn mama te delen die ook herstellende is van een burn out!

 76. Avatar

  Lieve Charlotte,

  Ik heb je altijd gevolgd vanaf de zijlijn en je diepe dalen en mooie pieken van een afstand gezien. Af en toe een lief berichtje naar elkaar, om elkaar een hart onder de riem te steken. En nog steeds voornemens om met elkaar af te spreken. 31 jaar is een leeftijd om trots op te zijn, we hebben dus niet alleen dezelfde naam, maar ook dezelfde leeftijd Als je toch trakteert, dan kan ik nog wel een chocolade verwen pakket gebruiken (3) if you know what I mean, maar de taartjes van Sue (5) doen het vast ook goed.

  Charlie, ik ben supertrots op je en hoop je snel te zien!

  Liefs,
  Charlotte
  (Fitmetcharlotte)

 77. Avatar

  Happy birthday!!! Ik ga voor optie 1! Om samen met mijn zoontje te genieten van deze heerlijke pannenkoeken!

 78. Avatar

  Van harte gefeliciteerd, 31 lentes jong, wat een mooie leeftijd! Fijn dat het nu weer beter met je gaat. Ik zou graag cadeau 3 of 4 winnen Nog een hele gezellige dag!

 79. Avatar

  Gefeliciteerd jarige job! Je bent weer goed op dreef en op het goede spoor !
  Ik zou graag voor nr 3 of nr 4 gaan voor de winactie.

 80. Avatar

  Van harte gefeliciteerd Charlie!

  Ik doe graag mee voor de nummers 4 of 5.
  Ik ben gek op koken en bakken.
  Door zwangerschapssuiker wat beperkt om ergens een taartje te eten, maar zeker mogelijk bij of die van Sue!
  En natuurlijk een gezond bakboek zou nu en na de bevalling goed van pas komen. Dan hoop ik mijn huidige suikerarme leefstijl door te zetten.

 81. Avatar

  Gefeliciteerd!!! Fijn dat het weer beter met je gaat, powerrrrvrouw!! Een fijn nieuw jaar voor jou gewenst. Ik heb geen voorkeur voor een nummer, mocht ik iets winnen dan laat ik me graag verrassen

 82. Avatar

  GEFELICITEERD!!! Happy Bday 🙂
  Ik word volgend jaar 30, en probeer te leren can al jouw wijze lessen en elk jaar te waarderen.
  Alle kadootjes die je uitdeelt, lijken me geweldig, en alles zou me even blij maken <3
  Fijne dag xxx

 83. Avatar

  Van harte gefeliciteerd mooie vrouw!

  Ik volg je nu al een tijdje en heb veel bewondering voor je kracht, energie en uitstraling! Doordat jij je kwetsbaar op durft te stellen, doorbreek je naar mijn mening zo’n groot taboe en dat is zo verhelderend!!!

  Zelf ben ik een tijd geleden begonnen met sporten. Fysiek was het wel echt nodig.. maar mentaal misschien nog harder. Ik heb helaas te dealen met een chronische depressie waar ik pas een jaar van afweet. Door te sporten heb ik echt weer kunnen leren mijn levensenergie te ontdekken. Door weer wat zonnestralen in mijn hoofd te kunnen ontvangen.. zelfs op de donkerste dagen! Inmiddels ben ik bijna 15 kilo kwijt en leer ik dag in dag uit meer over mijzelf. Ik ben er nog niet… maar door blogs als die van jou weet ik dat er hoop is!♥️

  Ik gun iedereen hierboven net zo hard een mooie prijs, dus ik zie het wel als ik de gelukkige ben! Mijn voorkeur gaat uit naar optie 3, aangezien ik toch wel echt vind dat ik een écht goed genietmomentje vol chocolaatjes kan gebruiken!

 84. Avatar

  Happy birthday tigah!
  You are gonna rock this year!
  Oh Ja 1,2,of 5 wordt ik wel blij van …
  Fijne dag vandaag !

 85. Avatar

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve meid. Ik zou graag mee willen doen met nr. 5. Aub nog een ontzettend leuke mooie dag gewenst van Marije Stuurman

 86. Avatar
  Annette van Biljouw

  Hoi Charlotte!! Gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik zou heel graag cadeautje 3 willen winnen zodat mijn eigen Charlotte (oudste dochter) op haar verjaardag lekker met haar vriendinnen een heerlijk “geniet theetje” kunnen doen!

 87. Avatar

  Happy birthday Charlie!! Ik herken zoveel van mezelf in je blogs… al strijdend tegen mijn burn out! Mooi om te lezen dat het je alleen sterker heeft gemaakt. Ik ben er heilig van overtuigd dat mijn het zelfde zal gebeuren en er sterker dan ooit uit zal komen! Ik ga voor nummer 1 en 2!

  Liefs Karen

 88. Avatar

  Van harte gefeliciteerd! Wat fijn dat je dit nieuwe jaar zo heerlijk positief kunt beginnen! Mijn verjaardag is volgende week, dus voor mij zal nr. 4 of 5 heel goed uitkomen! Fijne dag!

 89. Avatar

  Mooi om te lezen! Ik volg je nog niet zo heel lang, maar je recepten en je verhalen er soms achter zijn super! Ik heb een voorkeur voor 1 en 5! Super lekker, dan kan ik mijn zusje trakteren op een ontbijtje in Groningen zodra ze op kamers gaat fijne middag!

 90. Avatar

  Gefeliciteerd Charlie! Super tof dat je je persoonlijke verhaal zo openbaar maakt en deelt. De dag dat je jarig bent is daar altijd een mooie dag voor vind ik zelf.
  Hele toffe winactie! Zou leuk zijn als ik nr 1, 3 of 5 win, vooral omdat ik vandaag ook jarig ben!
  Geniet van je dag!

 91. Avatar

  HÉ HÉ HÉ het liefste gaat mijn keuze uit naar nummer één of TWEE 🙂
  HA HA HA wie is er nou niet dol op PIZZA
  HOP HOP HOP deze winactie is toch weer super TOP
  PANNENKOEK PANNENKOEK PANNENKOEK een heerlijke zoete lunch is hetgeen wat ik wel ZOEK
  ZUUR ZOUT ZOET het is allemaal lekker en GOED
  EET EET EET zowel pizza als pannenkoeken passen in ieder zijn DIEET
  DEEL DEEL DEEL samen met mijn lieve tweelingzus is hetgeen wat ik graag WIL
  GENIET GENIET GENIET lekker eten is mijn FAVORIET
  WIN WIN WIN of het nou pannenkoeken of pizza’s zijn stiekem heb ik er nu al trek IN
  HI HI HI van harte gefeliciteerd en geniet nog van je dag CHARLIE!

 92. Avatar
  Norma van der Laan

  Van ❤❤GEFELICITEERD
  Wat een super leuke actie
  Ik ben zaterdag jarig word wel iets ouder haha
  Ik hou heeelll erg van bakken dus voor mijn was de keuze super snel gemaakt ik zou heel graag het boek willen winnen nummertje 4 zodat ik nog meer lekkers kan bakken en wat ik ook kan eten met mijn intolerantie
  Zou een mega mooi kado zijn

 93. Avatar

  Gefeliciteerd Charlie!!!
  Wat kan jij alles toch zo mooi en eerlijk beschrijven, je bent een voorbeeld voor vele! Ik zou dolgraag nummer 4 willen winnen.. Wat is er nou leuker dan heerlijk bakken en dan mensen om je heen en jezelf dolgelukkig maken?!
  Maak er een top dag van vandaag!!!

  Liefs,
  Marieke

 94. Avatar

  Hoii! Gefeliciteerd met je verjaardag! en oehh wat zagen die pancakes van Mook er goed uit! Ik die ook wel willen proeven! daarom kies ik voor 1 en 3 (cuz’ everyone likes a bit of chocolate right? ) Hoop dat ik hem win, lijkt me echt meega leukk!! Groetjes, Mirjam

 95. Avatar

  Happy birthday! Ik vind dat je het super knap hebt gedaan dit jaar. Maak er een te gek 31e jaar van!
  En doe ook mee. Nr 5,1,2,3

 96. Avatar

  Ik zou 1,2 of 3 heel graag willen winnen!!
  Gek op pizza’s, pannenkoeken en mijn moeder op chocolate van Verkade!!

  Liefs, Shanice.

 97. Avatar
  Anja de Haan

  Allereerst natuurlijk gefeliciteerd
  Een hele fijne dag gewenst en die taartjes in je hand op de foto van Sue zou ik ook wel eens willen testen. Moet ooit nog eens naar de winkel maar dat is er nooit van gekomen
  Groetjes Anja

 98. Avatar

  Lieve Charlie, alles gebeurd met een reden. Dat jaar je zoveel mogelijk
  Moois mag brengen! 1 ding is zeker, je bent sterkte dan ooit. Van Harte Gefeliciteerd en liefs uit Mexico.
  Ik ben stiekem ook een beetje fan van Mariette. Ik doe mee voor NR.4

 99. Avatar

  Van harte gefeliciteerd!
  Wat gaat de tijd snel, voor m’n gevoel ben je 2 maanden geleden 30 geworden:p
  Ik zou graag nummer 1, 2 of 5 winnen.
  Liefs,
  Yasmina

 100. Avatar

  Hi Charlie,

  Allereerst, nog van harte gefeliciteerd met je 31ste birthday!

  Wat een ontzettend leuk cadeaus allemaal, maar als ik mag kiezen zou ik graag nr. 2 willen winnen! Ik werk sinds kort in Arnhem en leer graag de stad wat beter kennen onder het genot van een wijntje (en wie houdt er nou niet van pizza?!).

  Veel liefs,

  Valerie

 101. Avatar

  Gelukkige verjaardag!!! ik ben super blij te horen en te zien dat je weer de fut in je leven hebt gevonden! Spijtig genoeg zullen we allemaal ons leven eindigen (als we 100 jaar zijn ofc) met een rugzakje vol tegenslag, maar het geluk zal immens veel groter zijn! Het is maar hoe je het bekijkt: “ik kan aanvaarden”, zegt een prachtdame in het bejaardenhuis altijd tegen me. En dat zie je… ze straalt dag in, dag uit! ☀️ #levenswijsheid

  Voor mij graag nummer 4 of 5 trouwens, al offer ik me graag op voor andere nummers ook hoor

  Geniet nog van je avondje!
  Liefs Marieke

 102. Avatar
  Carola Bouwense

  Jouw verhaal is zo herkenbaar. Toevallig zelfde leeftijd en zelfde jaar gehad. What doesn’t kill you makes you stronger! Graag nummer 2.

 103. Avatar

  Gefeliciteerd Charl!!!!
  Ik lees altijd je geweldige post en je komt altijd zo positief over op social media. Ik word daar zo vrolijk van!
  Ik wil graag nummer 5 winnen, zodat ik met mijn fitgirls kan delen .

  Kusjesss en knuffeltjes
  En
  Heel veel positive vibes naar je toegestuurd ✌

 104. Avatar

  Gefeliciteerd! Geniet van dit heerlijke zonnetje wat speciaal voor jou schijnt! Van (1) en (5) word ik heel gelukkig! Xx

 105. Avatar

  Van harte met je 31e verjaardag, mooie leeftijd! Ik heb al heel lang op de planning staan om mijn vriendin mee te nemen naar MOOK, maar het komt er maar niet van.. dus ik ga voor nr.1! En stiekem ben ik ook al heel lang benieuwd naar de taartjes van SUE en toevallig is mijn lieve mama bijna jarig! Dus nummer 5 houd ik mij ook zeker voor aanbevolen 🙂

 106. Avatar

  Happy birthday chick!! Maak er maar een onwijs mooi feestje van, je hebt t mooie weer in ieder geval dat al meewerkt!! Ik doe graag mee voor prijs 4!! Heerlijke kookpret!!❤❤

 107. Avatar

  Woohooo HAPPY birthday!! Wat goed om te lezen dat je even tijd voor jezelf heb genomen en blijf letten op jezelf, niemand anders doet het en dat is het grootste cadeau aan jezelf dan je kunt doen❤️ Geniet van je zijn want je bent een topper en maakt veeeeel mensen blij (mij iedergeval met je blog en tips! Ik kies nummer 4 natuurlijk hihi

 108. Avatar

  Van harte gefeliciteerd Charlie! Het is fantastisch om met jou te mogen samenwerken. Ik zou graag meedoen voor nr. 5 om met het hele Sparkle-team op jou (met jou?) te proosten!

 109. Avatar

  Happy birthday chick!! Maak er een mooi feestje van, je hebt in ieder geval al het weer dat goed meewerkt!! Ik ga voor prijs 4, kookpret!!❤❤

 110. Avatar

  Gefeliciteerd Charlie! Een bijzonder jaar, maar goed naar jezelf luisteren is zoo belangrijk.

  Mijn favoriete prijs zou nr.1 zijn om mijn lieve vriendje mee te verrassen .

 111. Avatar

  Hieperdepiep Hoera! Allereerst wil ik zeggen wat heb je dit weer mooi geschreven. Mooi hoe eerlijk jij hierover bent. Daar heb ik veel respect voor!

  Leuk dat je, je nieuwe levensjaar met ons wil vieren. Ik zou graag kans maken op 2, 4 of 5!

 112. Avatar

  Gefeliciteerd!!
  Een fijn nieuw jaar gewenst waarin je nog verder mag groeien en ontwikkelen, met die lieve papa en mama (en anderen) om je heen. Wat zijn zij een fijne steun zeg!!
  En wauw, wat een prijzen! Hoe kan je die nou niet allemaal willen Als ik moet kiezen, ik zou graag nummer 1 of 2 of 5 willen winnen. Zo kan ik samen met mijn man nog even genieten van ons tweeën, voordat we in september uitbreiden naar ons drieën!!
  Veel liefs, Michelle

 113. Avatar

  Happy Birthday! Wat een mooie blog met terugblik, ik weet zeker dat het afgelopen jaar je veel gebracht heeft, inzicht heeft gegeven. Al is het natuurlijk nooit leuk dat het zover moet komen.
  Ik zou heel graag nummertje 4, het boek Zoetrecepten willen winnen. Kan ik met mijn zusje lekker bakken en met haar leuke dingen doen. Zij kan het momenteel wel gebruiken, want ze maakt hetzelfde door als jij hebt gehad. Van een afstandje kijk ik toe en dat is best machteloos af en toe. Waar het kan help ik haar en samen hebben we een voorliefde voor bakken!

 114. Avatar
  Marina Lamme

  Gefeliciteerd Charlie!
  En wat een ontzettend leuk en fijn stuk heb je geschreven!
  Dit geeft een mens weer moed!
  Ik ga graag voor het boek # 4!

 115. Avatar

  Gefeliciteeerd Charlie,
  Op naar een prachtig nieuw bakjaar..
  Ik doe graag mee, met nummer 2, 3,4.

  Liefs, Martine

 116. Avatar

  Hey Charlie van ❤️e GEFELICITEERD met je 31ste verjaardag!
  Fijn te lezen dat het weer goed met je gaat, dit gaat vast en zeker een topjaar worden voor je: GENIET
  Dat zou ik doen als ik nummer 5, of 3 of 1 zou winnen… heerlijk
  Fijne dag nog Charlie

 117. Avatar
  Niki Chatzikalymniou

  Happy birthday Charlie!!
  Wat een inspiratie! Constante reminder van hoe belangrijk het is om van jezelf te houden en te gaan voor de dingen die belangrijk voor je zijn en jou gelukkig maken. Dank je!!
  Jij zou mij heel blij maken met 1,2 of 5.

 118. Avatar

  Happy birthday! Leuk om te lezen hoe je door door het leven gaat! Ik zou heel graag nummer 2 willen winnen om weer voor het eerst sinds december met mijn vriend uit eten te gaan na zijn lange ziekenhuis opname. Vier het leven!

 119. Avatar

  Ten eerste van harte gefeliciteerd!

  Ik vind het zo goed dat je dit verhaal deelt. Ik weet zeker dat je hier mensen mee helpt, door te laten weten dat ze niet ” alleen” zijn.

  Ik zou heeeel graag nummer 1 willen winnen voor mijn vriend. Hij wordt bijna 29 (eigenlijk pas over een maand, maar hij blijft me maar herinneren aan het feit dat ie “bijna” jarig is) en heeft net als jij diepe dalen gekend.
  Bij hem begonnen 3 jaar geleden zijn eerste burnout klachten en hij heeft een aardige tijd zonder werk gezeten.
  Onder tussen gaat het beter gelukkig. Hij heeft sinds 3 weken een nieuwe baan en ik vind dat wel een mooie reden om samen iets te vieren. Pancakes zijn zijn absolute guilty pleasure, dus ik weet zeker dat ik hem hier heeeeeeeeeul gelukkig mee ga maken.
  Groetjes!

 120. Avatar

  Happy bday! Ik wens je een heel mooi nieuw jaar toe!! Ik zou graag nummer 1 willen winnen of 3 of 5 :)).

 121. Avatar

  Wat een mooi verhaal en zo knap dat je je nlood durft te geven. Daar waar bijna alles rozengeur en maneschijn is… social media. Happy B-day to you

  Ik ga voor 2 en 4!

 122. Avatar

  Van harte Charlie!!
  Live begins at 31.
  En als je jarig hoor je eigenlijk kadootjes te krijgen en natuurlijk een beetje uitdelen. Je maakt de keuze alleen niet erg makkelijk om uit te kiezen hoor…. ik kan echt niet kiezen.
  Dus bij deze geef ik heel aso 4 keuzes door.
  1(bijna 10 jaar getrouwd en leuk om samen pannenkoeken als ontbijt te doen)
  3( a chocolate a day keeps the doctor away )
  4( altijd leuk om nieuwe zoetigheidjes te maken)
  5 ( cake cake cake…..)

 123. Avatar

  Wauw wat n reis het afgelopen jaar en zeker nu heel mooi om op terug te kijken!! Gefeliciteerd met me verjaardag én met je huisje
  Morgen ben ik jarig dus n cadeautje zou leuk zijn hahaha
  Ik kies dan 1 of 5

 124. Avatar

  Gefeliciteerd! Wat een inspirerend verhaal van je. En: zonder diepe dalen geen hoge pieken.

  Ik ding graag mee naar prijs 4. Of 2.

 125. Avatar

  Gefeliciteerd! 31 is een prachtige leeftijd. Voor mij een jaar met een time-out, maar daar heb ik heel veel van geleerd en dus ben ik daar dankbaar voor. Ik ding graag mee voor nummer 3!

 126. Avatar

  Wie jarig is trakteert! OOOOOH Pick me, om een simpele reden. Je zou mij er zo gelukkig mee maken, nummer 1 staat al zoo lang op min lijstje…

 127. Avatar

  Gefeliciteerd! Dat het maar een geweldig jaar mag worden :). Ik ga voor nummer 3 en/of 4, fingers crossed 🙂

 128. Avatar

  Jeeeetje Char!! Wat onwijs tof dat je dit gewoon doet & wát een mooie leeftijd! ♡ Van harte GEFELICITEERD!!!

  Om je indirecte vraag te beantwoorden; Mijn oog valt dus oprecht op nummer 1, en 2… Pssst en op.3, en 5. Oké je maakt me hoe dan ook maximaal blij mocht ik er überhaupt 1 van de 5 winnen gekkie!!! Fingers crossed…. Liefs! XOXO

  Lindsey
  @lindsey_happyhealthy

 129. Avatar
  Nelleke de Vries

  Happy birhday pracht vrouw! Wat straal jij toch ondanks alles..!

  Ik kies voor 1,2,3,4,5 hahah jamjamjam

 130. Avatar

  Van Harte Gefeliciteerd! Ik zou er niet teveel omheendraaien en maar zeggen uit welke twee nummers ik echt niet kan kiezen, namelijk nummer 4 en 5!
  Super toffe winactie!

 131. Avatar

  Allereerst gefeliciteerd en wat een jaar heb je achter de rug!! Heel erg veel respect voor wie je bent en wat je doet en zeker de manier waarop je het nu doet!
  Je bent echt een topper om te volgen en het is fijn jouw tips te lezen mbt algehele gezondheid en dan zeker niet alleen het fysieke gedeelte! Bedankt hiervoor ook al ben je hier zelf diep voor moeten gaan…
  Ik wens je nog heel veel mooie levensjaren toe met veel wijsheid en geluk!

  Eigenlijk zouden wij jou een cadeautje moeten geven!!! Hopelijk doe ik dat ook een beetje met bovenstaande woorden…
  Wat een fantastische cadeaus geef jij zelf weg…. ik kan zelf eigenlijk niet kiezen tussen cadeau 2 t/m 5, maar hou van verassingen, dus verras me maar 😉

 132. Avatar

  Happy birthday! Wat heerlijk om te kunnen vieren dat je zo’n fijne ontwikkeling hebt doorgemaakt en trots bent 31 te zijn geworden! Thanks dat je zo open en puur bent en we deze reis met je mee mochten maken. Heel herkenbaar voor velen! Ga zo door, geniet van de dingen in het leven. Ik doe met je mee! En mocht je mij uitkiezen dan zou ik extra genieten van nummer 1, 2 of 5. Enjoy the sunny day 🙂

 133. Avatar

  Hi lieve Charlot,

  Gisteren al via insta gefeliciteerd. Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad met mensen die je energie geven. Wat heb je een leuk overzicht geschreven. Ik ben trots op je schat, wie weet dat we nog wel een keer een kopje koffie kunnen doen.

  Leuke winactie, ik doe graag mee voor 1 en 3.
  Maak er een super tof jaar van chick!

 134. Avatar

  Gelukkige verjaardag!!:)
  Nummer 1 lijkt me top, een goeie reden om nog eens naar het mooie Amsterdam te gaan! Geniet van je dag!

 135. Avatar

  Nummer 1,2,3 & 5 ☺️. Ik herken veel in je verhaal! Ik zit ook met een burn-out thuis, na 4 maanden voor mezelf zorgen en aan mezelf werken ben ik er bijna vanaf. Ik ben begonnen aan de studie gewichtsconsulent en nu ook bezig om mijn fitvak a te halen en aan het stage lopen in een sportschool Ik heb het roer helemaal omgegooid en mijn vriend heeft me zo goed gesteund en geholpen. Zonder hem was het me niet gelukt om nu te staan waar ik sta. Daarvoor wil ik hem bedanken, want ik ben niet makkelijk geweest de afgelopen maanden maar What doesn’t kill you makes you stronger Ook al is een burn-out zwaar klote en wil ik het nooit meer meemaken het heeft me nu zoveel moois gebracht. Leuke studie, hardlopen en een stage als fitnessinstructrice! Nog nooit zoveel bezig geweest met gezonde voeding en beweging en wat het met je lichaam doet! En I love it! ❤️❤️

  1. Avatar

   Lieve Yvette, Wat een mooi open bericht van je. En wat mooi dat je dankbaar bent voor de steun van je vriend. Dit is zoooooo intens belangrijk! Hoop je een keer te ontmoeten. Liefs en knuffel

 136. Avatar

  Hoi Charlie, alsnog van harte gefeliciteerd met je 31e verjaardag!
  Blijf ook dit jaar dichtbij jezelf en al je volgers inspireren
  Ik heb zelf net een pittige operatie achter de rug en zou heel blij worden van een avondje Jamie (2) met mijn lief om hem te bedanken voor de goede zorgen voor mij en onze dochters‍‍!

 137. Avatar

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Diep respect voor je hoor, wat een weg heb je afgelegd het afgelopen jaar! Maar ik weet zeker dat je gaat hier zo krachtig uit gaat komen als mens. 31 is een mooi jaar!
  Als ik mocht winnen dan wil ik graag nummer 4 winnen, omdat koken en bakken voor mij een manier is om te ontspannen en me time te hebben en ik graag anderen verwen met wat lekkers.
  Ook nummer 5 zou ik geweldig vinden omdat die taartjes hemels zijn

 138. Avatar
  Kiki Voorneveld

  Van harte gefeliciteerd! Uitdelen op je verjaardag, wat intzettend leuk! Nummer 2 zou super zijn voor het weekendje Rotterdam dat gepland staat voor mij en mijn vriend, nadat we gaan abseilen vanaf de Euromast hebben we wel trek in een pizza ! Hele fijne verjaardag nog gewenst!

 139. Avatar

  Intens hard gefeliciteerd, lieve Charlotte! Amanda en ik vieren natuurlijk heel graag met je mee – en nothing beats de pancakes van MOOK, dus: 1! 1! 1! 🙂 X!

 140. Avatar

  Gefeliciteerd lieve Charlie!! En gogo je doet het zo goed en bent zo inspirerend ik doe graag mee voor 2

 141. Avatar

  Niemand kan het je vertellen.. het meemaken is het enige dat je laat weten dat je echt sterk bent als mens. En dat ook in deze moeilijke tijden je er mooier uitkomt. Zoals jij. Mooi om te lezen. Krachtig!
  De taartjes van Sue lijken me geweldig.
  De enige taartjes die ik mag eten. Zo fijn!
  Xxx Nelleke

 142. Avatar

  Hi Charlie! Van harte met zo’n mooie leeftijd, waarbij je (weer) zo vitaal bent!! Ik zou het super leuk vinden om 1 of 5 te winnen, is namelijk ook vegan mogelijk;) Mooie dag nog en leuke winactie!

 143. Avatar

  Hee,
  Aller eerst super gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een mooie/speciale blog heb je geschreven. Fijn dat het beter gaat en hopleijk gaat dit in een stijgende lijn verder.
  Zij ou voor de winactie graag mee doen voor de nummers 1 en of 2op die manier kan ik met een vriendinnetje die het heeel erg verdient iets leuks doen :))
  Liefs

 144. Avatar

  Hey jongedame (jaja, 31 vind ik nog steeds prettig jong)
  Ik volg je ondertussen wel al een tijdje via het wereldwijde web en lees je dus hier en daar (toegegeven, niet iedere keer). Net zoals dit jaar voor jou een nieuwe start is, wil ik mijzelf ook een mooi voornemen beloven: MEER stukjes van jouw kant lezen. Niet alleen omdat je een mooie verschijning bent, maar heel erg zeker ook omdat jouw stukjes vlot lezen, boeiend, menselijk en af en toe ook een stukje herkenbaar zijn. Voor jouw verjaardagswedstrijd ben ik er een beetje te laat bij, maar ach, dan is dat maar zo. Geniet van dat cijfer 31 en alle moois dat er de komende 365 (min 3 dagen) aan komt.

  Oja, mijn huisgenootjes kunnen getuigen dat ik zot ben van pannenkoeken, dus nummertje 1 zou superdesuper zijn (indien ik toch nog een beetje op tijd ben).

  Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches