2017 gaat een fantastisch jaar worden! - Charlie's Kitchen

2017 gaat een fantastisch jaar worden!

jaar

Al weer bijna 2017! En dat gaat een fantastisch jaar worden, ik voel het! En weet je waarom???

Jeetje, is het dan eindelijk zover?  Mag ik het van de daken schreeuwen? Ik vind het toch wel heel erg spannend hoor…

jaar

….. Tadaaaaaaaa!!!!

Ik heb besloten dat ik fulltime mijn droom ga volgen!

En wat houdt dat dan in?

Nou, heel veel. Geen wekker meer voor een andere baas, geen vaste werkdagen of werktijden, geen vast salaris, geen doorbetaalde vakantiedagen. Maar wel iets wat mij intens gelukkig maakt. Ik ga met 200% inzet werken aan al mijn dromen en doelen voor Charlie’s Kitchen. Jullie lezen het goed, in 2017  ga ik Charlie’s Kitchen naar de next level brengen! En dat doe ik niet alleen, dat doe ik samen met jullie!

jaar

Charlie’s Kitchen zal daardoor natuurlijk bepaalde veranderingen ondergaan en daar ben ik ontzettend blij mee. De website zal overzichtelijker worden, er komt een prachtig nieuw logo, meer structuur en vooral meer persoonlijke artikelen. Ik neem jullie mee in mijn reis naar de top!

Ik kan het nog steeds niet geloven wat een dromenboekje allemaal voor je kan doen. Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt heb ik de laatste weken minder gepost. Dit was nodig, want behalve dat ik mijzelf behoorlijk voorbij was gelopen, lag daarnaast alle focus op mijn studie. Na mijn examen en de positieve uitslag begin december kreeg ik weer een leven, ik had ineens tijd voor mezelf, tijd om eens goed na te denken en op te schrijven wat ik wil. Maar ook nadenken over wat jullie willen. Jullie, mijn trouwe volgers, zijn heel belangrijk voor mij en daarom wil ik jullie mee op reis nemen met Charlie’s Kitchen.

Wat is het mooiste dat 2017 mij kan brengen?

Nu kan ik uren schrijven wat ik allemaal graag zou willen doen maar ik raak daardoor ook regelmatig verdwaald in mijn enthousiasme. Ik vind alles leuk, ik wil alles en als het puntje bij paaltje komt weet ik niet waar ik moet starten. Keuzes maken, prioriteiten stellen en een duidelijke richting kiezen, daar had ik hulp bij nodig en dus was het tijd om die te zoeken. Via een goeie vriend kwam ik terecht bij een smart-coach die je helpt bij het ondernemen en het maken van keuzes. Door middel van praten en de juiste vraagstelling van zijn kant waren we er al snel achter waar mijn hart ligt.

2017

Ik wil mijn baan opzeggen en helemaal voor Charlie’s Kitchen gaan!

Zei ik dat? Ben ik daar nu al klaar voor? Kan ik dat wel? Waarom niet? Charlotte, spring eens in het diepe en laat 2017 al het moois brengen waar jij van droomt.

Het stemmetje in mijn hoofd stond aan mijn kant, mijn gevoel, mijn creatief brein staat op springen en ik kan gewoon niet meer wachten. Maar een beetje sturing daarbij kan natuurlijk geen kwaad. Gelukkig heb ik Adfactor waar ik over vertelde in mijn blog over “Bloggen en geld verdienen“. En gelukkig heb ik een coach die mij op het juiste pad houdt en heb ik onwijs toffe mensen om me heen die mijn plannen toejuichen!

Ik voel me gelukkig, ik vind het spannend en ben mega enthousiast!

jaar

Het gaat een fantastisch nieuw jaar worden waarin jullie meer recepten, meer persoonlijke artikelen, toffe evenementen, een lifestyle programma en mijn eerste E-book kunt verwachten. En ik ga daarnaast ook nog eens keihard werken aan een leuk YouTube project!

Ik houd van een uitdaging en ik pak deze met beide handen aan. Ik ga zelf bepalen wat ik leuk vind, wat ik wil doen en waar ik heen wil met mijn onderneming. Ik geloof dat ik even in mijn arm moet knijpen… Nee Charlie, je droomt niet… je bent ondernemer!

Liefs,
Charlotte

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

26 reacties op “2017 gaat een fantastisch jaar worden!”

  1. Avatar
   Charlie's Kitchen

   Lieve Irma,

   Bedankt voor je enthousiaste reactie! Het (nog) niet is helemaal niet erg daar kom je vanzelf. Het is een avontuur en je groeit naar het moment. Volg je passie, doe wat je leuk vind en heb een doel. Werk ergens naar toe en laat je niet afleiden, heb focus. Je hebt maar een leven en maak er alles van wat jij wil.

   Liefs,
   Charlotte

 1. Avatar

  Wat een ontzettend stoer besluit! Ik blijf je trouw volgen en hoop dat 2017 een fantastisch jaar voor je gaat worden. Heel veel succes!

  1. Avatar
   Charlie's Kitchen

   Hoi Mirjam,

   Wat een lief bericht, ook hier krijg ik zoveel energie van. Ik hoop je nog met heel veel leuks online te verrassen aankomend jaar.

   Liefs,
   Charlotte

  1. Avatar
   Charlie's Kitchen

   Christa,

   Ik vind het zo tof dat je altijd de moeite neemt om mij een berichtje te sturen, wat een support!

   Gek op jou!

   Liefs,
   Charlotte

  1. Avatar
   Charlie's Kitchen

   Hi Aneta,

   Bedankt voor je lieve berichtje. Hard work pays off! Maak ook geloven in jezelf, een doel hebben en niet laten afleiden. Ik heb onwijs veel zin in 2017, vind het ook rete spannend hihi.

   Liefs,
   Charlotte

  1. Avatar
   Charlie's Kitchen

   Hoi Hanneke,

   Dat je mij blijft volgen vind ik nog steeds zo onwijs leuk om te horen. Ik hoop dat ik je dit jaar kan verrassen met toffe artikelen en lekkere recepten.

   Liefs,
   Charlotte

 2. Avatar

  Hi Charlie, jij bent een mooi voorbeeld voor velen. Doen waar je hart ligt, je focus bepalen, met veel enthausiasme aan de slag, dit gaat je absoluut lukken. Veel plezier ermee!

 3. Pingback: Mijn goede voornemens voor 2017 - Charlie's Kitchen

 4. Pingback: Was voor mijzelf beginnen wel de juiste keus? - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches