Al weer bijna 2017! En dat gaat een fantastisch jaar worden, ik voel het! En weet je waarom???

Jeetje, is het dan eindelijk zover?  Mag ik het van de daken schreeuwen? Ik vind het toch wel heel erg spannend hoor…

jaar

….. Tadaaaaaaaa!!!!

Ik heb besloten dat ik fulltime mijn droom ga volgen!

En wat houdt dat dan in?

Nou, heel veel. Geen wekker meer voor een andere baas, geen vaste werkdagen of werktijden, geen vast salaris, geen doorbetaalde vakantiedagen. Maar wel iets wat mij intens gelukkig maakt. Ik ga met 200% inzet werken aan al mijn dromen en doelen voor Charlie’s Kitchen. Jullie lezen het goed, in 2017  ga ik Charlie’s Kitchen naar de next level brengen! En dat doe ik niet alleen, dat doe ik samen met jullie!

jaar

Charlie’s Kitchen zal daardoor natuurlijk bepaalde veranderingen ondergaan en daar ben ik ontzettend blij mee. De website zal overzichtelijker worden, er komt een prachtig nieuw logo, meer structuur en vooral meer persoonlijke artikelen. Ik neem jullie mee in mijn reis naar de top!

Ik kan het nog steeds niet geloven wat een dromenboekje allemaal voor je kan doen. Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt heb ik de laatste weken minder gepost. Dit was nodig, want behalve dat ik mijzelf behoorlijk voorbij was gelopen, lag daarnaast alle focus op mijn studie. Na mijn examen en de positieve uitslag begin december kreeg ik weer een leven, ik had ineens tijd voor mezelf, tijd om eens goed na te denken en op te schrijven wat ik wil. Maar ook nadenken over wat jullie willen. Jullie, mijn trouwe volgers, zijn heel belangrijk voor mij en daarom wil ik jullie mee op reis nemen met Charlie’s Kitchen.

Wat is het mooiste dat 2017 mij kan brengen?

Nu kan ik uren schrijven wat ik allemaal graag zou willen doen maar ik raak daardoor ook regelmatig verdwaald in mijn enthousiasme. Ik vind alles leuk, ik wil alles en als het puntje bij paaltje komt weet ik niet waar ik moet starten. Keuzes maken, prioriteiten stellen en een duidelijke richting kiezen, daar had ik hulp bij nodig en dus was het tijd om die te zoeken. Via een goeie vriend kwam ik terecht bij een smart-coach die je helpt bij het ondernemen en het maken van keuzes. Door middel van praten en de juiste vraagstelling van zijn kant waren we er al snel achter waar mijn hart ligt.

2017

Ik wil mijn baan opzeggen en helemaal voor Charlie’s Kitchen gaan!

Zei ik dat? Ben ik daar nu al klaar voor? Kan ik dat wel? Waarom niet? Charlotte, spring eens in het diepe en laat 2017 al het moois brengen waar jij van droomt.

Het stemmetje in mijn hoofd stond aan mijn kant, mijn gevoel, mijn creatief brein staat op springen en ik kan gewoon niet meer wachten. Maar een beetje sturing daarbij kan natuurlijk geen kwaad. Gelukkig heb ik Adfactor waar ik over vertelde in mijn blog over “Bloggen en geld verdienen“. En gelukkig heb ik een coach die mij op het juiste pad houdt en heb ik onwijs toffe mensen om me heen die mijn plannen toejuichen!

Ik voel me gelukkig, ik vind het spannend en ben mega enthousiast!

jaar

Het gaat een fantastisch nieuw jaar worden waarin jullie meer recepten, meer persoonlijke artikelen, toffe evenementen, een lifestyle programma en mijn eerste E-book kunt verwachten. En ik ga daarnaast ook nog eens keihard werken aan een leuk YouTube project!

Ik houd van een uitdaging en ik pak deze met beide handen aan. Ik ga zelf bepalen wat ik leuk vind, wat ik wil doen en waar ik heen wil met mijn onderneming. Ik geloof dat ik even in mijn arm moet knijpen… Nee Charlie, je droomt niet… je bent ondernemer!

Liefs,
Charlotte