20 Foodvragen die ik voor jou beantwoord - Charlie's Kitchen

20 Foodvragen die ik voor jou beantwoord

Ik krijg veel lieve en leuke berichtjes van jullie met allemaal vragen over mij en over voeding. Vandaag stel ik mijzelf 20 foodvragen die ik voor jou beantwoord.

Ik, als foodie, ben gek op eten en doe natuurlijk niks liever dan koken en vervolgens alles opeten.

Samen met Kim, mijn fotograaf, alltime foodbuddy en kookboek reviewer.

Waarmee ontbijt je het liefste?

Ik start het liefste de dag met pannenkoeken, het is even werk, maar dan heb ik ook wel een portie voor meerdere dagen. Lekker vullen met vers fruit, yoghurt of kwark en een beetje kaneel.

Koffie of thee in de ochtend?

In de ochtend begin ik het liefste met een koffie met havermelk, mijn momentje van genieten op de bank.

Wat is je guilty pleasure?

Zonder twijfel, vierkazen pizza!

Wat staat er op je food bucketlist?

Ik wil heel graag een keer zelf pasta maken, in zo’n geweldige pastamolen en dat je ze daarna laat drogen aan een rek. Net zoals in films, dat je hele keuken en woonkamer volhangt met pasta!

Wat vind je echt niet lekker?

Ik vind goulash met rundvlees echt net kattenvoer, als ik het zie of ruik word ik al misselijk. Wie heeft dat bedacht? Niet lekker!

Welke foodblog volg jij het liefste voor inspiratie?

Ik kan uren scrollen door de prachtige foto’s en recepten van Jamie. Zo kleurrijk, vol variatie en inspiratie.

Wat is je favoriete tussendoortje?

Een rijstwafel met pindakaas, banaan en kaneel. MAAK ME GEK!

Wat ligt er standaard op je fruitschaal?

Bananen en kiwi’s.

Wat ligt er altijd in je groentenla?

Broccoli, tomaten, paprika’s, komkommer en spinazie voor een smoothie.

Uit eten met vrienden of thuis eten?

Ik vind koken voor vrienden ontzettend gezellig, een tafel vol vrienden, lekkere wijn en meerdere gangen. De gezelligheid aan tafel, maar ook in de keuken. Dus hoe lekker uit eten gaan ook is, thuis vind ik net even iets leuker.

Wijn of bier?

Doe mij maar een ijskoude gele rakker!

foodvragen

Waar haal je het liefste je boodschappen?

Ik houd van uren over de markt struinen in Zaandam. Niet alleen zijn het prachtige verse producten, het is goedkoper en ook sociaal. Een praatje bij de kippenboer, advies bij de kruidenboer over welke kruiden het beste bij de kip passen en nootjes proeven bij de notenboer.

Wat is je favoriete drankje tijdens het uitgaan?

Wie dat nog niet weet heeft nooit goed gekeken naar mijn foto’s. Gin-Tonic it is!

Tel je calorieën?

Ik tel geen calorieën. Waarom? Dat vertel ik hier.

Salade of brood als lunch?

Salade met brood!

Zoet of hartig?

Ik ben absoluut de persoon voor hartig, je maakt mij niet blij met een zak snoep. Ik geef toe, ben dol op chocola. Maar zodra er toastjes met brie op tafel staan, nacho’s met guacamole of kaaskoekjes ben ik verkocht.

Wie is jouw foodie inspiratiebron?

Dat vind ik best een moeilijke vraag… Dan ga ik toch zeggen Nigel, hij maakt prachtige gerechten met eerlijke producten, gezonde en voedingsrijke recepten en de passie spat er vanaf. Hij weet veel over voeding, koken en fotograferen. Ik vind het onwijs tof om te zien hoe hij gegroeid is en hoe hij zijn passie deelt. Mij heeft hij in ieder geval aangestoken!

Welke keuken is je favoriet?

De Italiaanse keuken, ik ben dol op pizza en pasta.

Droom je over eten of drinken?

Als ik aan het stappen ben geweest en teveel heb gedronken, heb ik altijd dezelfde droom. Dit klinkt echt heel raar maar het is echt waar. Ik droom dat er een ijskoud blikje Spa rood op mijn bureau staat. De condens staat erop, mijn mond is droog en ik wil het blikje pakken maar ik kom er niet bij…

Wat is het meest rare dat je ooit hebt gegeten?

Vorig jaar op Amsterdam Kookt heb ik insecten gegeten, bizar.

Die heb ik even weggespoeld met deze kokosmacroon met witte chocolade

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Avondeten

Groentetortilla (ei) met aardappel

Avondeten

Kidsproof: mini pita gevuld met kokos-kipnuggets

spelt, pita, groen
Lunch

Spelt pita met kip en groen

1 reactie op “20 Foodvragen die ik voor jou beantwoord”

  1. Avatar

    ik kom uit Hongarije en wij hebben Goulash / Gulyás bedacht, ik kan een keer authentieke soep voor je maken die je gegarandeerd lekker gaat vinden
    liefs Mercedes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches