Ik word dertig en ik vind het verschrikkelijk!

9 reacties

 1. Hoi Charlie!
  Ik vond 30 worden ook VERSCHRIKKELIJK! Alles wat ik voor ogen had wat je als 30’er bereikt moest hebben, had ik niet bereikt. Geen vriend, geen koophuis, geen kinderen, geen geweldige baan (ik had n baan maar niet geweldig) en om mij heen hadden steeds meer mensen dit wel. #fail dacht ik…
  Toch gaf ik met 2 vriendinnen n groot feest. Je kunt t maar beter vieren dacht ik…. doet t misschien wat minder pijn.
  Het was n te gek feest! Wat n hoop ongelooflijk leuke vrienden heb ik. Mijn ouders en broer waren er ook. Het was n topfeest!
  Omdat ik vrijgezel was deed ik veel leuke dingen. Ik kon gaan en staan waar ik wilde, ontmoette leuke mensen, ar vaak buiten de deur en ging met vriendinnen op vakantie en stedentrip. Pas achteraf ben ik hier de waarde van gaan inzien! En dat is fijn maar ook jammer op het moment zelf had ik er niet mee moeten zitten. Ik had nog net wat meer moeten genieten. Ik had me niet moeten afvragen: vind ik ooit nog die man? Wanneer krijg ik n volwassen leven?
  Nu 38 ben ik mezelf en het leven zoals het komt gaan accepteren. Alles komt zoals het komt. Je kunt er beter van genieten dan er tegen vechten…

  Lieve Charlie je hebt zo ongelooflijk veel mooie dingen achter je en voor je. Maar het heden doet je niet genieten. Zonde!
  Charlie 3.0 komt eraan! Weer n upgrade! En zo wordt het elk jaar n beetje mooier. Geniet en laat de dingen los. Geloof erin dat alles op z’n plek zal vallen!
  You go girl!

 2. Beste Charlie,

  Alvast van harte! Vier en geniet van iedere dag die je gezond en wel op deze aardbol mag zijn. Want dat is nou n.l. het belangrijkste! Natuurlijk willen wij allemaal van alles en nog wat bereiken. En soms lukt dat en soms ook weer niet. Who cares…that’s what plans are for! Niemand hoeft dezelfde plannen te hebben en nog belangrijker is weten wanneer je ze bij moet stellen omdat ze te hoog gegerepen zijn of je niet gelukkig maken of…..je geen zin meer in die plannen hebt en dus tijd voor nieuwe plannen. De vragen die je stelt helemaal normaal. Maar weet dat na de 30 de 40 een keer komt en daarna….ook bijna de 50 zoals bij mij en realiseer me dat ik best gelukkig ben met mijn leven en zeker geen spijt heb. En vooral gezond en dat komt niet iedereen aangevlogen dus best reden tot gelukkig zijn. Dus al met al geniet en doe wat je hart je ingeeft wanneer je er klaar voor bent en NIET wanneer iedereen denkt dat je dat moet doen.
  Groetjes

  1. Author

   Dag topper,

   Bedankt voor je bericht en natuurlijk heb je helemaal gelijk. We zijn gezond en we genieten van het leven. Heerlijk!

   Liefs Charlie

 3. Hoi Charlie
  Ik heb dat ook ik ben nu 34 ik had graag al twee kinderen willen hebben maar het zit mij in het leven niet allemaal mee, veel opstakels heel veel,en als ik er nu aan denk dat ik dit jaar alweer 35 wordt denk ik, wat zijn de laatste jaren toch veel te snel voorbij gegaan. Niemand heeft een oorzaak voor mijn klachten en zo tob ik al ongeveer drie jaar en dan gaat de tijd veel te snel, voor ik weer de oude ben dan ben ik misschien wel 65 😉 maar dat hoop ik niet.

  1. Author

   Hi Bianca,

   De tijd vliegt en dit bewijst maar weer dat we alles eruit moeten halen wat er in zit. Elke dag even stilstaan bij wie we zijn, willen zijn en wat we willen bereiken. Voordat je het weet is er weer een week voorbij! Het leven is een kadootje, laten we er extra feest van maken 😀

 4. Hoi Charlie
  Ik heb dat ook ik ben nu 34 ik had graag al twee kinderen willen hebben maar het zit mij in het leven niet allemaal mee, veel opstakels heel veel,en als ik er nu aan denk dat ik dit jaar alweer 35 wordt denk ik, wat zijn de laatste jaren toch veel te snel voorbij gegaan. Niemand heeft een oorzaak voor mijn klachten en zo tob ik al ongeveer drie jaar en dan gaat de tijd veel te snel, voor ik weer de oude ben dan ben ik misschien wel 65 😉 maar dat hoop ik niet.

 5. Gefeliciteerd met je 30e verjaardag. Ik ben nu een half jaar 40. Dat is pas oud! Nee hoor, ik snap je gevoel. Toen ik 30 werd ging ik ook over vanalles twijfelen. Wel of geen kinderen, een andere baan…De liefde van mn leven had ik al gevonden. Nu terugkijkend op de afgelopen 10 jaar kan ik zeggen dat dit een hele fijne periode was. Als je eenmaal bepaalde keuzes hebt gemaakt vind je de rust. Het wordt minder belangrijk wat een ander van je vindt. Ik hoop dat de weg naar de 50 net zo fijn wordt.
  Geniet van je feest, en ben niet bang voor wat er komen gaat. Je bent een succesvolle, mooie meid. Het komt zeker goed!

  1. Author

   Hoi Melanie,

   Echt het dilemma hé? Ik vind het bijzonder dat het ineens zo’n druk geeft. Maar inmiddels heb ik alles al kunnen loslaten en dat is echt een verademing. Het komt zoals het komt, als het maar goed voelt.

   Liefs C

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

3 × 3 =