Spelt wrap met tonijn en frisse limoendressing

7 reacties

  1. Hoi hoi,
    Lijkt me een lekker fris, makkelijk en gezond recept , maar ik vraag me alleen af of de hoeveelheden van de ingrediënten voor de wraps kloppen. Die hoeveelheden gebruik ik namelijk altijd om jouw recept voor pannenkoeken te maken en het beslag blijft dan vloeibaar en wordt dan geen deegbal.

    1. Hoi Tomaar,

      Deze hoeveelheden kloppen helemaal, het hoort namelijk helemaal geen deegbal te worden?
      Het moeten dunne maar luchtige wraps worden. Probeer het maar, kan niet missen!

      Liefs,
      Charlie’s Kitchen

  2. Wat een lekker recept. Ik ga het sowieso proberen, want de wraps alleen al lijken mij heerlijk!

  3. Bij mij ook absoluut geen deegbal maar beslag

    1. He meiden,

      Er is geen deegbal nodig, ik was in de war met mijn pizza recept. Volledige recept staat hierboven!

      Liefs,
      Charlie’s Kitchen

  4. Deeg kan je toch niet in de blender doen?

  5. Het ziet er super uit. Ik ga het zeker uittesten en meenemen als lunch naar kantoor!

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

12 + 7 =