Het moment dat mijn enthousiasme mij de das om deed

9 reacties

  1. Hoi Charlie
    Wat ben je een topper. Je bent super bezig met je zelf
    En met je eigen bedrijfje. Jij komt er wel. je wordt heel groot. Daar geloof ik in.
    Als ik jou verhaal lees op FB moet ik zelf huilen,
    Ik herken me zelf heel erg in jou.
    Ik val en sta op
    En nu is het voor mij genoeg
    Ik heb besloten om te gaan verhuizen met me gezin.
    Weg uit Zaanstad .
    Ik zal je blijven volgen op FB en Instagram
    Wees trots op je zelf kijk wat je bereikt heb
    En vooral je doelen bereiken. ( je bent een mooie meid.)
    GR van Diana

  2. Wat een krachtige blog!

  3. Ha tijger

    Mooi, eerlijk verhaal maar ook heel vervelend voor jou.

    Ben blij dat je weer opwaarts gaat. Hou die spiraal maar goed vast. En grenzen ja duidelijk aangeven.
    Wie het niet accepteert. Exit.

    You go for it tiger. Je kan het

    Liefs
    Trudy

  4. Ik herken me zo in jou verhaal. Ik loop al 3/4 jaar met slaap problemen en heel veel stress maar dokters weten er geen vinger op te leggen wat ik precies heb zo frustrerend. Ik heb nu extra hoog gedoseerde melatonine pilletjes die ik heb gebruikt en die hebben geholpen ik sliep beter toen ze op waren sliep ik weer slecht heb nu weer nieuwe, ik sliep wel beter maar voelde me niet beter, wel iets verschil omdat je redelijk had geslapen maar later op de dag zat ik er weer helemaal door heen. Ze weten niet wat je hebt dus weet ook niet wat je eraan kan/moet doen.

  5. Goed bezig!! Het van je afschrijven helpt ook heel goed. Mooi dat je er (op tijd) achter bent gekomen dat je niet zoveel druk op je eigen moet leggen, laat het gaan wat je hebt opgezet, op een gegeven moment kom je in een stroomversnelling en heb je ook ineens meer energie om je bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Veel succes…

  6. Mooi geschreven meis! Grenzen aangeven is lastig maar dat ene woordje betaald zich wel dubbel en dwars terug. LiefsGeef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

vijftien − zes =